Utställning i Norrköping

Publicerat: 2015-06-06 / 19:25:39 | Kategori: Allmänt
Hej!
Nu har vi varit på hundutställning efter några månaders uppehåll. Idag bar det iväg till Norrköping.
Vi hade precis packat bilen eller rättare sagt vår chafför, husse, hade packat bilen då kom regnet.
Men vi hade tur för när vi kom fram till Norrköping så var det uppehåll. Där träffade jag bla. Christina & Lennart som jag lånade Hyacinths pappa Jam-Jam av. Idag ställde de bara mopsar, en ras som resten av familjen är väldigt förtjust i. Träffade även Maud som ställde sin fina röd-vita tik Jojo, som det gått bra för sista tiden. Så även idag, hon slutade som Bim. Grattis Maud!
Jag hade med mig tält och campade ihop med Yvonne :)
Yvonne slet med Hajjans päls som hade fått vuxit alldeles för mycket, Maud var också där och klippte lite och gav tips. Tack så väldigt mycket båda två för hjälpen <3
Solen tittade fram och det var riktigt mysigt. Men lagom tills amrisarna skulle in kom regnet, visst är det typiskt.
Det var bara att bita ihop, domaren för dagen Bertil Lundgren sa att det var helt ok att söka skydd för regnet medan vi väntade på våran tur i bedömningen. Tack fam. Färenborg för att vi fick söka skydd i erat tält och stort grattis till 2x cert!
Det var en tik till i öppenklassen och Hyacinth vann över henne, det var ju kul. Men något ck fick vi däremot inte.
Här är dagens kritik:
 
Lite lång i kroppen, välformat femenint huvud med bra stop. Stora mörka ögon, vacker hals, tillräcklig tillbakadragen skuldra, något rak överarm, utmärkt bröstkorg, lite lång i länden, korrekt topline, välvinklad bak. Har ett bra steg, lite trång bak. Bra benstomme, päls och tanfärg.
 
Eftersom hon inte fick något ck så fick jag hjälpa Yvonne i bästa tikklassen, eftersom både hennes championtik Gilda och veteranen Lilli hade fått ck. Jag fick springa med Lilli och det resulterade i att vi placerade oss som 4:a bästa tik och Bir veteran. Stort Grattis Yvonne & ägaren Anna :) Tack för förtroendet att få springa i bt klassen!
 
Sen packade vi ihop och åkte hem. Hemma hade sonen varit hundvakt till övriga flocken, men eftersom han skulle på studentfirande så behövde vi komma hem skapligt.
 
Dottern Louise med sambo Christoffer var också där och tittade. Kul! Tack för att ni tog er tid att komma <3
 
Nu är jag helt slut efter att ha varit uppe i arla morgon tre dagar på raken, så nu blir det att slappa i soffan resten av kvällen :)
Trevlig kväll & nationaldag!
 
Kram från Petra & Hyacint med flock.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus