Valpar bla.....

Publicerat: 2014-02-28 / 21:56:08 | Kategori: Allmänt
Hej!
Förlåt för att det var ett tag sedan jag uppdaterade på bloggen.
Men den stora anledningen till detta är att jag håller på att bygga upp en ny hemsida. Jag är nöjd med den jag har nu, men den har haft samma utseende de senaste 10 åren och nu är det dags att förnya sig ;) Den nya hemsidan är dessutom web baserad, så jag kan uppdatera den över allt där jag har tillgång till internet.

Det går bra att redan nu ta sig en titt på hemsidan, men ta i beaktning att den fortfarande inte är färdig.
Denna blogg kommer fortsättningsvis också vara Dagboken på hemsidan.

www.charlitaskennel.se

Charlies valpar har nu blivit 9 veckor och är leveransklara. En valp, Lucas har flytta upp till Kalix. Där bor han med två brorsor, även de från Stars and Stripes kennel. <3


Stars and Stripes Fancy Fantasy "Fanta"
(kommer ev. att stanna på kenneln)


Stars and Stripes Sweet Dreams "Sabina" (till salu)


Stars and Stripes First Edition "Anton" (till salu)


Stars and Stripes Never Let Go "Melvin" (till salu)

Sen har vi även lilla Minton som söker ett hem, men han ville inte vara med bild just nu. Men man brukar ju säga att den som väntar på något gott kan inte vänta för länge.....

Här hemma så har det varit hundbad varje helg. Eftersom vädret har varit upp och ner. Ena dagen varmt för att på kvällen bli kallt. Så därför har jag inte klippt hundarna, bara Zita. För hon lider så av värmen så hon får ha värmetäcke när hon går ut om det är lite kyligt ute.Vilket har resulterat i att pälsen har börjat komma på övriga hundar. Det som nu är frågan är vilken som ska fortsätta att få sin päls att växa ;)


Så här såg Hajjan ut i lördags, jisses vad långhårig hon hade hunnit bli :)

Så här fin blev hon när hon är färdig. Vi kommer inte att klippa i pälsen här, däremot så kommer tassarna att hållas kort. Tanken är att vi ska försöka få en champion till så småningom.


Vi hade även besök av Charlie och Hajjans syster Sonia. Hon fick en lättskött vårfrisyr <3

I kväll har Charlie badats och nu ska det trimmas, tar en paus och tittar på Let's Dance först. Nja... Charlie är måttligt road ;)

Trevlig helg allihopa!
Kram från Petra & Vika ligan <3

Lucas

Publicerat: 2014-02-11 / 21:46:03 | Kategori: Allmänt
Hej igen!
I morse när jag vaknade hade Alice matte Maria skickat två foton på valpen Lucas. Han är så himla söt och fin på alla sätt. Så självklart måste jag sätta in fotografierna här så ni alla får se snyggingen.
Jag har skrivit och efterlyst nya foton på de andra valparna också. För mycket händer på de två veckor som det har gått sen vi var där och hälsade på sist. 
De har nu hunnit fylla 8 veckor och nästa vecka kommer Lucas att flytta till Pernilla med familj i Kalix!Lucas 8 veckor.

Ha' det så bra! Kram Petra med flock <3

Ps. Tack för kommentarerna jag får, tyvärr kan jag för tillfället inte svara på dom. Varför vet jag inte, det är säkert mitt handhavande. Men jag är glad för alla fina kommentarer <3 Ds.

Badhelg

Publicerat: 2014-02-10 / 21:50:27 | Kategori: Allmänt
Hej på er allihopa!
Hade ju tänkt att bli flitigare med att uppdatera bloggen. Men insåg att jag inte alls hade blivit det. Får skylla på att året har börjat med sjukdomar. Först var det magsjuka och i lördags vaknade jag med en förkylning, suck!

Den här helgen hade jag bestämt mig för att bada och trimma hund. Så många som möjligt skulle hinnas med. Man ska nog inte bestämma så'na där saker, för det var säkert därför jag blev sjuk ;)
Eftersom jag inte var sängliggande så satte jag igång med Charlie efter frukosten. Det var behövligt med bad efter allt sandande ute på vägarna och sen allt regnande den sista tiden. Vattnet var svart, helst från öronen :)


Charlie: -vaddå trimma, räcker det inte med bad. Jag tycker jag är snygg som jag är.

Men det tyckte inte matten, så det var bara att gilla läget ;)

Charlie: - matten, ge dig! Räcker det inte med allt jag har fått utstå idag, ska jag behöva vara fotomodell också, suck!

Jag tror han innerst inne var väldigt nöjd både med att bli ren och klippt. Nu hör han väl som en hök när öronen blev renklippta.

Sen blev det Zitas tur att åka i badet.

Nybadad så var hon så ullig och gullig. Det tog emot att sätta saxen i pälsen. Nu tycker ni säkert att hon är ju redan nerklippt så varför inte låta henne var så där. Men hon blev steriliserad för några år sen pga livmodersinflammation och efter det så fick hon en päls som är som vadd. Den är sååå tät, så på sommaren får hon värmeslag om hon är fullpälsad. Även nu på vintern så flåsar hon när hon är inne, alldeles för varmt tycker hon. Så hon fick en lite kortare frisyr.

Hon låg alldeles stilla på trimbordet, så jag tror hon blev jättenöjd över resultatet.
Är det så som i morse att kylan kommer tillbaka, så får hon har vintertäcke på sig. Så det blir perfekt, för sen i em när det var blött och regnigt igen. Ja då är det så lätt torkat på hennes tassar.
Men sen tog orken slut så det blev inga fler hundar den här helgen.
Nästa hund på tur är Isac. Jag hoppas orka ta honom i veckan, om förkylningen bara ger sig så orken kommer tillbaka.

Vi på kenneln hoppas nu alla får en toppenvecka!
Kram på er allihopa från Petra & Co


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus