Jag är bönhörd!

Publicerat: 2010-11-23 / 20:39:07 | Kategori: Allmänt
Hej hopp!!
Äntligen har snön och kylan kommit. Men har den kommit för att stanna?? Det hoppas jag i alla fall.
Under dagen var det inget roligt väder för det var slask och när det väl började samlas på marken så blev hundarnas tassar som stora snöbollar (de pälsade).
Men på em. så hade slasket frusit och det var perfekt väder, förutom blåsten förståss. Den kunde vi har varit utan, men man kan väl inte få allt. Så jag är nöjd ändå.

I morgon fyller sonen 13 år!! Så jag har bakat en kladdkaka el. rättare sagt två kakor. Tänkte vara snäll mot mina kollegor och ta med mig lite fika i morgon. Tänk vad tiden går fort, en dotter som håller på och övningskör för fullt och sonen tonåring.... Det är nästan så man börjar känna sig lite gammal, hi hi...

Hänger inte riktigt med för fy vad tiden går fort. Till helgen är det första advent och det hade jag missat totalt. Så det blir till att städa och ta fram julsaker i slutet av veckan och på lördag. Tur jag har koll på vad det mesta är.

Jag hoppas att kylan håller i sig så jag kan ta lite fina kort på hundarna i helgen, när det är ljust.
Nu ska jag ta mig en kopp te och njuta av en stund framför tv:n innan det är dags att gå ut med hundarna igen.

Ha´det så bra allihopa och kör försiktigt! (själv har jag favören att ha gångavstånd till arbetet)

Kram Petra & Buffligan.

Kyla, äntligen....

Publicerat: 2010-11-17 / 23:53:41 | Kategori: Allmänt
Hej på er allihopa!
Det var länge sedan jag skrev här. Men det är svårt att hinna med allt, både facebook och bloggen. Men jag ska försöka skärpa mig lite mera och skriva även här.
Efter massor med regn, känns som om det pågått i flera veckor så kom då äntligen lite kyla.
Äntligen kändes det bra att bada hundar, för det är inte roligt att stå och slita med en hund som sedan både är blöt och smutsig inom loppet av 1 timme.
Nää, de senaste dagarna har varit toppen. Hundarna har njutit av att kunna springa utan att det klafsar om tassarna. Både jag och hundarna har sluppit torka och torka när de kommer in.
Zita och Gasto är nybadade och sååå snygga. Så i morgon är det Novas tur, men det pratar vi tyst om. För annars springer hon och gömmer sig. Konstigt att det ska vara så pestigt att bada. För de är så nöjda när de är färdiga och de verkar tycka det är skönt att bli rena. Att stå i duschen kan vara påfrästande, det kan jag förstå, men att ligga på trimbordet och sova kan inte vara så jobbigt. Men det verkar så om nu hundarna skulle kunnat prata.

Hade tänkt ta nga nya kort på de nybadade hundarna men vi har kommit till den tråkiga årstiden som innebär att det är mörkt när man går på morgonen till jobbet och när man kommer hem är det också mörkt. Mitt på dagen när jag är hemma på lunchen finns ingen tid för fotografering. Men lugn, snart är det helg igen.

På lördag ska jag på pysselkurs med mina arbetskamrater på Brio i S-holm. Det ska bli kul, vi ska få lära oss lite nya julpyssel som vi kan göra med våra fritisbarn.

Jag kan redan nu tipsa om jättefina ljuslyktor: ta en glasburk tex. syltburk (utan etikett) och stryk på lim, häll på strösocker och ev. lite glitter (som köps i hobbyaffärer). Knyt ett fint band upptill så du döljer kanten där locket brukar sitta. Ljuslyktan lyser sååå fint!!

När vi ändå är inne på julen. Fick hjälp av Louise kille Linus att fixa julannonsen till Yankee-nytt, TACK LINUS!! Utan dig hade det aldrig blivit någon annons.
Något nytt kort blev aldrig taget i regnrusket. Hundarna hann aldrig vara rena tillräckligt länge, så det fick bli det fina kortet på Nova som Björn. K tog.Nej nu ska jag sluta för den här gången.
Ha´en riktig bra dag allihopa!
Kram från Petra & Buffligan.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus