Regn=shopping!

Publicerat: 2010-10-24 / 21:21:17 | Kategori: Allmänt
Hej på er i regnrusket!!
Här har det regnat hela helgen.
I fredags så badade jag Gasto, husse tycker jag ska klippa ner honom. Men han blir ju så bedårande snygg när han är i ordninggjord så jag har inte hjärta att göra det.
Men saxen har varit nära i helgen när min bedårande rena hund har sett ut som en dränkt katt.
Jag hade i tankarna att jag skulle bada även Nova och så skulle det fotograferas så vi kanske kunde få till ett julkort. Men ack vad jag bedrog mig eftersom Gastos fina päls genast blev mindre fin i regnet. Så nu hoppas vi att det ska vara bättre väder nästa helg när det är dags för badning igen.
Nova har för den delen sluppit bad denna helg och ingen är gladare än hon. När jag kommer ner efter att blandat i ordning schampo m.m . så är hon som bortblåst. Ingen Nova i sikte, hon gömmer sig bakom soffan bla.

Så det har blivit shopping istället. Födelsedagspresenter till mina barn som fyller år i november.
Tror att det är många som fyller år i november eller är det så att julhandeln redan börjat. Kanske shoppar många när det är dåligt väder. Inte vet jag, men det var HUR MYCKET FOLK SOM HELST UTE OCH HANDLADE!!
Några har visserligen varit på utställning såg jag. Roligt när ni skriver in resultaten i ACC, är nyfiken trots att man själv inte ställer ut så flitigt.

Tanken är att jag ska para Nova nästa löp som troligtvis blir i februari. Har jag hittat någon hane ännu? Nej! Alla jag hittar är släkt med henne....
På tisdag så ska vi iväg och ögonlysa gänget i alla fall, steg 1. Kanske behöver jag inte leta mera, men det hoppas jag att jag behöver.
Självklart vill jag kunna skriva här att alla var Utan Anmärkning. Så håll tummarna för oss!

Som om vi inte har projekt så det räcker, så har det i helgen visats att det ska bli flera....
Det ska läggas in laminatgolv på hela under våningen. Så det är bara att försöka rensa, IGEN så att golvet blir fritt. Men detta är nödvändigt för att det ska bli lättstädat.


Så här fin var Gasto i pälsen efter badet!

Ha´en bra dag, så ska jag skriva på tisdag och tala om hur det gick på ögonlysningen. (Om jag inte gråter blod av besvikelse.)
Kram Petra & Buffligan.

Pearcing-nytt hundmode??

Publicerat: 2010-10-18 / 20:05:40 | Kategori: Allmänt
Hej på er allihopa!
Så har då en helg kommit och gått. Här har nu löven ramlat av träden och snälla som vi är så hjälper vi gärna till att kratta upp dom på våra promenader.
Med andra ord, så fastnar det hur mycket som helst i Nova och Gastos pälsar, grr.... Nu vill jag ha vinter = 5 cm snö och kallt, inge tösnö. Får man önska så får man...

I lördags så åkte Isac i badet och efteråt så klipptes han riktigt kort. Prata om att jag blev snopen när jag fick se att han inte har så mycket speglar längre. Men vi hade en överläggning han och jag och då kom vi fram till att kort frisyr var vad han ville ha. Jag menar han är ju en riktig skogsmulle.

I går var vi till brorsan med familj och där finns en jättesöt och gosig kattunge, Isodor.
Min bror hittade honom vid vägkanten och hans syskon var redan döda. Veterinären uppskattade att han var ca 4-5 veckor gammal. Nu har han hunnit bli ca 12 veckor och egentligen leveransklar. Men han är hur gosig som helst och vill bara ligga i famnen hela tiden. Till skillnad mot våra katter här hemma som kommer ibland när det passar dom!

På kvällen när vi var hemma igen så blev det ett herrans hundliv, det var killarna i flocken som blivit osams av någon anledning. Vad vet jag inte, för det fanns inget ätbart el. leksaker i närheten. Det kanske helt enkelt var så att Gasto försökte klättra i herarkin?!
Det resulterade i att Isac fick en pearcing i sin överläpp då den fastnade i hans egen huggtand. Som tur var så såg det bra ut redan i morse, men jag får fortsätta att hålla koll ett tag till så det inte blir inflammerat. Gasto klarade sig med en liten skråma vid munnen, men det rök lite päls runt omkring. Kanske Gastos tur att han har så mycket päls så det är mest det som yr omkring honom.
Nu får de inte vara tillsammans om de inte är med mig el. någon annan familjemedlem.

Idag har det blåst som bara den och värre ska det visst bli. Hade tänkt att bada Gasto men all ork försvann när jag kom hem, men i morgon måste det bli av.
På onsdag ska jag på möte, tanken är att vi ska starta en hundklubb under vår fotbollsklubb. Vi ska få en inhängnad hundgård och apellplan. Det blir toppen!!! Sedan har vi en nyrenoverad klubbstuga att vara i!!

Jag åter kommer inom kort med lite foton på Isodor som jag tog igår.

Ha´det så bra!
Kram Petra & Buffligan.

Gärdet-here we come....

Publicerat: 2010-10-10 / 00:01:17 | Kategori: Allmänt
Hej!
Idag har vi varit på resande fot och uträttat lite ärenden.
Hundarna har följt med och självklart måste de också få göra det de vill, nämligen att släppa loss på Gärdet mitt i Stockholm.
Nu var det så att vi var inte de enda som hade den tanken i solskenet, det var tämligen många fler än så.....
Men Gärdet är stort så vi får alla plats. Hundarna släpptes loss och vi började vandra över fältet. Vi undvek att hamna mitt i hundsmeten eftersom vi redan är ute och går med en flock.
Man kan säga att "de jagar ihop". Nova är så stöddig tillsammans med sin flock, så hon fick ha koppel på sig till slut. För hon hejjade på killarna så de tänkte börja slåss för att försvara henne.... rackarns tiksnärta!
Vi blev väldigt förvånad när vi kom dit, trodde nästan att vi hade hamnat i Birka, för det var uppgrävt och ditlagt breda grusvägar.
Efter en stund fick vi veta att det skulle bli galoppbana för hästarna, hmm... hur ska det gå med alla hundar som springer. Vi får väl se nästa gång vi kommer dit, för då kanske de har kommit lite längre på projektet så man ser vad det blir av det hela!?!
Synd om det försvinner för hundarna, perfekt socialträningsställe!

Zita sprang omkring och skulle hälsa på allt och alla, lyssnade inte alls på matte.
Det visade sig att hon trodde sig ha hamnat i Paradiset, med en massa Tvåbenta Godisautomater.
Det visade sig att alla personer hon besökte med stor iver hade godis i sin ficka, så luktsinnet är det inget fel på.
Matte som trodde hon blivit både döv och senil, HA! där fick hon!
Så nu är det slut med att folk får bjuda Buffligan på godis!!!

Matte var också iväg och köpte schampo, det var så att hela bilen rös.....
Men hon köpte också mumsiga ben med pizzasmak, mums filli babba. Det gnagdes av glatta livet när vi kom hem. När det är bengnagning så måste hundarna säras på för då vaktas det, trots att alla fick ett varsitt likadant ben. Men det är alltid grönare på andra sidan, vilket betyder att man försöker sno andras ben som säkert är godare än sitt eget.

I morgon söndag blir det badning av så många jag bara hinner.
De är inte så superrena efter att ha sprungit på galoppbanan....

Ibland håller jag med husse när han påpekar att de pälsade amrisarna inte är hundar, de är soffprydnader!
Men idag fick ALLA hundar vara hundar!

Innan vi for hem var vi och hälsade på Björn som hade fixat bilderna på Nova och mig. Ni ser dom på hemsidan.
TACK snälla Björn för dom, du vet att du alltid är välkommen att ta kort när du får hunduppgifter och annars också. Behöver ett julkort inom kort, hi hi....

Fortsatt trevlig helg allihopa!
Kram Petra & Buffligan.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus