Sommar, sommar å sol......

Publicerat: 2010-06-04 / 20:58:04 | Kategori: Allmänt
Hej igen!
Nu har våren i alla fall gått över till sommar. Idag är första dagen som jag inte tagit min allergimedicin mot björkpollen och jippi det verkar vara över för i år!!
Solen lyser så man kan inte klaga. Men de nyplanterade blommorna får stå kvar på altanen ett tag till, eftersom nätterna är kalla bara några få grader. Så vem vet, kanske vaknar man och det är frost ute.

På utställningsfronten är det lugnt ett tag.
Det är desto stressigare på människofronten då sonen går ut 6:an och det ska vara både utsparkar och insparkar, klassresor, fotbollscuper m.m m.m.
Men snart är det semester, så varför klaga.... Jag längtar.

Min inflammation i axeln/armen försvinner inte, jag blir så less!
Tur man har hundar med bra päls. Nova hade jag inte badat på 2½ vecka och jag trodde det var kört. Men efter 2½ timme var hon fin och tovfri igen.
I helgen så är det Gasto som måste badas och Zita ska både badas och klippas. Tänkte raka henne så hon inte behöver lida av värmen så mycket.
Efter steriliseringen så har hon fått en jättetät päls, så hon blir sååå varm.
Det ska bli spännande att se ifall det går bättre än med Isac, för där fastnade skäret hela tiden så det fick bli saxen i stället.

Förra inlägget utlovade jag kort om det inte regnade. Vad gjorde det dagen därpå tror ni?? Jo det regnade förståss, så nu tänker jag inte göra något mera sån´t utlåtande. För jag vill ha en fin helg.

Zita åker skateboard med Louise och hon kan t.o.m åka själv. Ska försöka få in en liten filmsnutt här el. på hemsidan.

Nej nu ska jag åka iväg på Christoffers inspark där jag har lovat dyka upp och hjälpa till. Men eftersom jag stängde på fritis idag och behövde rasta hundar m.m. så var det helt ok att jag dök upp senare.
Men det skulle visst komma en eldslukare och uppträda vid 21.30 och det vill jag inte missa.

Ha´det så bra allihopa!
Kram Petra & Buffligan.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus