Utställning i Köping

Publicerat: 2015-07-19 / 23:16:09 | Kategori: Allmänt
Hej!
Idag har vi varit på utställning i Köping.
Det verkar som jag drar till mig regn, för vi åkte från ett strålande Stora Vika kl. 06.30 och anlände strax efter kl. 08 till ett regnigt Köping. Jag gick in och satte upp tältet först.
Tack snälla Eva Norling för hjälpen med tältet. Jag har ju köpt en nytt tält, Easy Go, hmm... vet inte om jag tycker det. Men jag får nog öva lite här hemma så det går lite snabbare att sätta upp. Helst när det regnar vill man ju att det ska gå fort att få upp det.
När tältet var rest hämtade jag Hyacinth och packningen, då var jag redan dyngsur om benen och fötterna. Jag MÅSTE hitta ett par bekväma stövlar ;)
Men vi hade faktiskt tur, i alla fall vi som hade tikar, för när vi skulle in så hade det slutat regna och innan dagen var slut så sken solen och värmde riktigt ordentligt.
Det här med utställningar är väldigt upp och ner, förra gången fick hon ck och stod som 2:a bästa tik, idag fick vi VG (Very Good).
 
Detta är dagens kritik:
A very big bitch almos masculine in expression, good headproportions, could have a better filled in muzzle, lovely rounded scull, excellent nech, well angulated, excellent ribcage and forechest, well sloping topline but a bit longer, would expect more extension on the move, excellent coatquality, beautiful prepered for the show.
 
Känner mig stolt över att jag fick henne fin i pälsen, men så har hon en väldigt fin och rak päls av sig själv. 
Jag använder inte platt tång, förstökte en gång på Charlie och då höll jag på att bränna honom och öronen så det gör jag inte om ;)
Kan säga att när vi skulle bli placerade, så började hon springa på som bara den?!? Det är väl typiskt. Ändå hade jag satt på henne regnoverall och rastat henne innan vi skulle in i ringen för att hon skulle värma upp. Men det hjälpte föga.
 
Det är bara att ta nya tag, nästa utställning är i Svenstavik 2/8. Nu ska vi ha lite semester :)
 
Tjingeling från Petra & Hyacinth <3
 

Äntligen semester....

Publicerat: 2015-07-18 / 21:03:10 | Kategori: Allmänt
Hej!
Hoppas allt är bra med er. Här är det bra, vi har äntligen semester sen en vecka tillbaka.
Semester och semester ;) jag har efter lite tjat äntligen fått min altan på framsidan.
Vi gjorde i ordning framsidan för två år sedan och då la vi stenplattor på ena sidan bron och stenar på andra sidan. På stenarna gick det inte att ha möbler utan att förstöra fötterna på stolarna. Så den sidan, som är störst, har använts till mina blommor. Har känts lite onödigt och förra sommaren som var sååå varm så var det bara på framsidan man kunde vara på em/kvällen då solen ligger och steker på baksidan.
Sonen har gått två år på bygglinjen, så det är han som har byggt allting. Jag och maken har varit hantlangare och bla. lassat grus, 1,5 kubik. Så jag är lite slut i armarna nu ha ha ha....
 
På nedre bilden ser ni hur det såg ut från början, det är bara mina krukor med blommor som saknas.
På den övre bilden har sonen snickrat golv. Men vi insåg under kvällen att det var inte skönt att gå på gruset, så dagen efter så köptes det in mera virke ;)
 
Så här såg det ut i går kväll när vi invigde altanen. Myggnätet är guld värt och fungerade perfekt. För min del så kan myggen förstöra en hel kväll.
Det är inte färdigmöblerat, då jag håller på att måla staketet till höger i bild. Som är den gamla delen. Men jag har haft otur med regn, så jag har bara hunnit impregnerat den delen. 
Jag kommer med flera foton när det är helt färdigt.
 
Hundbaden har kommit lite i skymundan och jag var rädd för att jag inte skulle få Hyacinth tovfri, det är ju henne jag åker på utställning med för tillfället.
I torsdags åkte hon i badet och borstades tovfri och idag badade jag henne igen.
Så i morgon ger vi oss iväg till Köping. Det är 37 amrisar anmälda, så det är hård konkurrens.
 
Hyacinth redo för i morgon!
 
Trevlig lördagkväll!
Kram från Petra & amrisligan.
 
 
 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus