Snö....

Publicerat: 2010-01-27 / 22:36:58 | Kategori: Allmänt
Hej allihopa!
Nu är det länge sedan jag skrev, jag ber om ursäkt.
Här har det inte hänt så mycket. Jobba, ta hand om hundarna, familjen och hemmet. Finns inte så mycket plats för annat just nu.
Det har varit lite slitigt på jobbet ett tag och jag har varit helt slut när jag kommit hem, men nu har jag ryckt upp mig lite.
Gasto badade jag i måndags. Sist hade jag inte badat honom på ca 3 veckor och då var han tovig men pälsen blev ok när jag var färdig. Nu har jag bestämt mig för att inte slarva med pälsen utan bada honom en gång i veckan. Så i måndags hade han inte en tova i pälsen, hans päls är sååå fin. Idag skickade jag in en utställningsanmälan på inoff. utställning i Sollentuna i mars. Tänkte att vi börjar lite inoff. för att sedan gå över till officiella när det börjar utomhus.

Nova började löpa förra torsdagen och börjar gå in i sitt höglöp. Isac tycker att det luktar såå gott här hemma, är lite stissig men sköter sig bra ändå tycker jag. Självklart så bor de för tillfället på varsin ände av huset, vill inte att det händer någon olycka här inte.
Nova ska åka i badet i morgon, pga löpet (hoppas jag) så tovar hon ihop sig som bara den.
Men även hon är anmäld till samma utställning.

Ni har kanske sett på min första sida, att Meijas son Caci´s CC Cowboy, som bor i Norge blev BIR & BIG3 helgen som var, på en valputställning. Jätteroligt att det går så bra för honom och vi önskar er fortsatt LYCKA TILL!

Jag vet att jag lovade lite nya kort, men man ska aldrig lova något för givetvis så slog det till en köldknäpp och som den fryslort jag är så tar jag helst inte av mig vantar då.
Men nu har det blivit lite mildare. Tja, just idag så är det inte ngt fotoväder precis. Värsta blåsten och snöfall, men det har utlovats bättre väder i helgen.
Louise har sagt att hon kan hjälpa mig att ta lite kort när hon är ute med hundarna så vi kan uppdatera lite på hemsidan.

Nej nu ska jag gå och knyta mig. Hoppas ni inte har snöat in, själv har jag ju favören att arbeta några minuters gångavstånd till hemmet, så jag har inget att skylla på hi hi. Det är bara att knata iväg till jobbet, i morgon kl. 06.15.
Ha´en riktigt bra dag!
Kram Petra & Co.

Tjugonda Knut dansar julen ut.....

Publicerat: 2010-01-17 / 00:59:53 | Kategori: Allmänt
Hej!
Jaha, så var då julen slut för den här gången.
Har plockat bort alla tomtar osv. + bytt gardiner, en dag för sent (i torsdags). Tanken var att jag skulle städa bort julen också, men där tog orken slut.
På fredagen tittade jag på dammsugaren och sedan var den orken också slut.
Idag lördag så tog jag mig i kragen och städade. Skulle ha badat Gasto också, men klockan gick så fort att det får bli efter morgonpromenaden i morgon istället. Nova står också på tur att bada och båda två behöver dessutom trimmas. Sedan ska jag ta några nya foton att sätta ut på hemsidan tänkte jag.

Vädret har varit milt de senaste dagarna och snön har sjunkit ihop rejält. Det är väldigt jobbigt att pulsa omkring i snömodden, skulle behöva bli lite kallare och att sedan snöröjarna kom ut och plogade bort all lössnö.

Det har varit lite mycket på arbetet den här veckan, hm... en vecka på jobbet och det känns som om man har jobbat en hel termin. Hur ska detta sluta??....
Jag får hoppas att det blir bättre kommande vecka, annars vet jag inte vad som händer....

Det blir inga valpar nu i vår, utan ev. kommer hon att paras i augusti 2010 men det troliga är att jag väntar till våren 2011, då det är lättare att ha valpar på våren när de kan vara ute.
Men jag hoppas att ni som är intresserade kan ge er till tåls, för jag tror verkligen på den här kombinationen.
Hon kommer i vilket fall som helst att ögonlysas någon av de närmaste månaderna, för att se så hon är frisk på ögonen.

Tanken är att ta ut både Nova & Gasto i utställningsringarna det här året. Två snygga hundar som jag tror och hoppas mycket på. Nu återstår det bara att se ifall de kan sköta sig i ringen och om domarna tycker lika mycket om dom som jag.
Isac fyller 5 år i juli och därmed så kommer han att gå över i min ägo.
Båda hanhundarna kommer också att ögonlysas i sommar, kan göras tidigare ifall någon är intresserad av att använda dom i avel.

Katterna?? Dom har jag inte nämnt något om. De mår bara bra, har helst varit inne nu när det har varit så kyligt ute. De går gärna med på promenaderna och brukar springa framför hundarna för de vill bli jagade, då slänger de sig upp i något träd som värsta Tarzan. När vi sedan gått förbi så kommer de springande igen, så roar de sig helst när vädret tillåter.

Vi får väl se ifall hemsidan kan bli upphottad el. om den görs i något annat program, nu när min dotter håller på att gå web-design i skolan. Det återstår väl bara att se när hon har tid att lära sin gamle mor de nya moderniteterna.
Hm... skulle fixa i ordning korten från bröllopet till en bok på nätet. Hi hi, höll på nästan en hel dag, men jag blev ganska nöjd med resultatet. Nu får vi väl se om det blev så bra i verkligheten när boken har gått till tryckning.
Ni som väntar på bröllopsfoton, det kommer det med. Nu har jag kommit på hur jag ska göra så det ser proffsigt ut, tror jag.
Nej nu ska jag inte skriva något mera för idag för nu har det blivit söndag och snart är det dags för Gastos bad. Så det är bäst att jag kryper till kojs.

Ha´en fortsatt trevlig helg!
Kram Petra & Buffligan.

Gott Nytt År!

Publicerat: 2010-01-04 / 23:31:51 | Kategori: Allmänt
Hej på er!
Får lite dåligt samvete på att jag inte har skrivit något på ett tag.
Kanske beror det på att jag har skaffat mig en farm på facebook, hihi.

Vädret har verkligen varit tilltalande om man är amrisägare. Kanske en aningen kallt vissa dagar, men det är inte lönt att klaga. För då kommer det väl regn istället.

Nyåret gick bra, alla fingrar sitter kvar på familjemedlemmarna.
Tack och lov har jag inga hundar som reagerar på smällare. När jag var ute och promenerade under nyårsdagen och dagarna efter (för nga hade visst smällare kvar, kanske orkade de inte vara vaken på nyårsnatten el. hade de fyndat nga dagar senare???) så var alla "nyårssmällare" snälla och väntade tills jag hade gått förbi och kommit en bit ifrån innan de small sina smällare. Det tycker jag är omtänksamt.
Vet inte om det är en fördel att det är deras "fröken" som går förbi. Men jag var nöjd med deras omtänksamhet mot hundarna i alla fall.
För trots att hundarna inte reagerar nu, så skulle de kanske göra det om de fick en smällare bak i rumpan när de gick på promenad.

Gasto blev badad igår och hu.. vad mycket päls han har. Sidopälsen är nästan ned till backen, trots att jag inte varit så aktsam om den. Tyvärr så verkar det snålt med inoff. utställningar i början av året. Har bara hittat några i Sollentuna i mars. Så om ni ser några i 08-området el. dess närhet så får ni gärna tipsa mig (ej valp-och veteranutställningar).
I morgon ska jag också jobba, sedan är det 5 dagars semester!!!
Det har inte blivit några nya kort tagna eftersom det har varit så kallt ute.
Ha´det så bra, så ska jag försöka bättra mig och skriva lite oftare.

Kram Petra & Buffligan.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus