Semestern är slut...

Publicerat: 2010-08-12 / 00:06:27 | Kategori: Allmänt
Hejsan allihopa!
Jaha, så var då semestern slut för det här året, fy 17 va fort fyra veckor har gått.
Har jag haft någon semester, det känns inte så, skulle minst kunna ha fyra veckor till. Men nu är det bara att gilla läget och bita ihop.
Här hemma så har i alla fall hallen blivit färdig och jag är såå nöjd. Sedan så har det fixats i tvättstugan och det blev precis som jag vill ha det. Bra översikt på allt som finns här hemma, så jag är nöjd med att ha hunnit med detta.
Nu väntar trappan ner till undervåningen på en uppfräschning, men Rom byggdes inte på en dag, hi hi.
Det som är svårast nu det är att bestämma sig för hur vi vill möblera vår nymålade hall, man vill ju inte göra hål i väggen i onödan nu när det är så slätt och fint där.
Jag hoppas mattläggaren kommer snart så vi får nya golv inlagda + vardagsrummet omtapetserat.

Gasto har varit halt, stor panik utbröt för matte som genast ringde kiropraktor m.m. Semester, hmm... får dessa människor ha det?! Tid 24/8, men Anna Olofsdotter hörde nog paniken i min röst när jag pratade med henne och hon lovade återkomma efter helgen. Puh, tänkte jag och fick tag på en annan kiropraktor, ifall Anna inte skulle kunna bryta sin semester för Gastos skull....
Ordination var vila och korta rastningar. Matte bar honom upp och ner för trappor och det var stilla inne och korta promenader. Efter några dagar så var han som vanligt igen, med lite extra överskottsenergi.
Matte blåste av alla paniktider och har kvar den sena tiden i augusti, ifall att....

Idag, sista semesterdagen var vi, jag och hundarna på besök hos Ann och Göran i Järna. Även Yvonne var där med Trollet och Kevin. Tack för en jättetrevlig em!
Ha ha matte var ute och åkte bil, med den nya hundbilen och självklart så ställde hon till så att husse fick åka i akututryckning till Södertälje där vi stod och väntade på bensinmacken. Olje lampan hade tänts och matte fick order om att stanna bilen och stå kvar. Men eftersom matte förklarar som en kratta och har tummen mitt i handen vad det gäller bilar så var det inte så farligt som det befarades, husse behövde bara fylla på lite olja.
Tja, nu har ju matte lärt sig hur man öppnar motorhuven och kollar/fyller på oljan i den nya bilen. Det är ju bra om vi inte har husse på så nära håll nästa gång.

Så här ser den ut, fin va?!

Nej, nu måste jag gå och lägga mig så jag orkar upp i morgon bitti, zzzz....

Ha´en bra dag!
Kram Petra & Buffligan.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus