Snart semester

Publicerat: 2012-06-28 / 21:01:50 | Kategori: Allmänt
Hej!
Jippi, snart blir det semester. En vecka kvar och nedräkningen har börjat.
Det känns inte riktigt som sommaren har börjat ännu, men idag så sken solen och det var jätteskönt ute.
Alla hundarna har njutit av baksidan, men i omgångar. Då både Nova och Hyacinth höglöper. Jättejobbigt tycker Isac, Charlie har nog inte riktigt fattat vad det innebär (som tur är).
Igentligen så är det ganska bekvämt att de löper samtidigt. Hajjan började en månad senare än beräknat och Nova en månad tidigare, så då blev det samtidigt så när som på någon dag.

Nova har nu genom gått de flesta undersökningar som går, flera röntgen, blodprover, sköldkörtelprov osv... men alla prov är bra. Så för tillfället väntar vi och ser om det med tiden blir några förändringar.
Hon är som vanligt, pigg och alert. Letar maskrosor på promenaderna, vaktar "sina" ben, äter osv.

Charlie har fått en gräslig päls och han tovar efter någon dag, helst eftersom det är fuktigt oavsett om det har regnat eller inte. Han är anmäld till utställningen i Högbo i juli och jag hoppas orka sköta pälsen tills dess. Jag måste dessutom försöka få bort lite päls då han har berikats med alldeles för mycket päls för att det ska vara behagligt för honom och mig.

Hajjan däremot har lite bättre päls, inte lika mycket men även hon tillräckligt. Däremot så går hon upp sig lite i bak så hon får stå lite på tillväxt så får vi se åt vilket håll hon utvecklar sig.
Hon är den som pratar högt och bestämt. Ska försöka spela in en snutt och lägga ut här, hon är så skön...

Zita har fyllt 10 år, men hon är pigg som en lärka. Hon badade idag och ska klippas ner i kort sommarfrisyr efter detta inlägg. Efter att hon tog på livmodern så fick hon hormonförändringar och hon fick hur mycket päls som helst. Det är som värsta fåret och hon är alldeles ullig. Detta medför att hon nästan får värmeslag på sommaren om hon inte klipps kort.

Nu hoppas jag ni alla får en toppen helg och semester, ni som redan har börjat eran!!
Kram från Petra & Elvisligan.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus