Trevlig midsommar!

Publicerat: 2008-06-22 / 22:45:16 | Kategori: Allmänt
Hej på er allihopa!
Så har då midsommar helgen varit för i år.
För våran del så var vi hos bla. svärföräldrarna i Norrtälje. Det var lugnt, soligt och helt perfekt!
Jag tror att jag åt från det att jag slog upp ögonen tills jag somnade. Hundarna var ute hela dagarna och njöt de också.
Men i går när vi kom hem var de ganska trötta. De sov och sov. Kanske tyckte de som man brukar säga: borta bra men hemma bäst.

Nu börjar det närma sig den stora dagen för Gasto. Två veckor kvar till världsutställningen. Måste investera i mera balsam och schampo. Gasto själv tycker nog att han kan vara som han är. Nu för tiden så går alla hundar och gömmer sig när jag börjar blanda i ordning schampo m.m. Om de blivit badade dagen innan ligger de kvar, precis som de vet att mig gäller det inte, för jag har alldeles nyss uthärdat timmarna på trimbordet.
Men när de väl är infångade så är de jätteduktiga, både i badet och när de ska fönas. Men att trimma samma dag som de har badats, det är inte att rekomendera. Där går gränsen för vad de orkar med på en dag. Tassarna brukar de få utstå, för att inte saxen ska bli slö. Tyvärr har den nu fått hack i sig så jag måste försöka få den slipad så fort som möjligt.

Om ni kan läsa detta så har ni troligtvis kommit in på hemsidan. Jag ska få över hemsidan till ett nytt webhotell. Försökte innan jag skrev detta, men jag lyckades inte. Där gick gränsen för min datakunskap. Så jag hoppas att det ska vara fixat inom kort med hjälp av ngn som kan. Sedan hoppas jag även att det inte ska vara så svårt att komma in på sidan och att den inte ska låsas sig stup i kvarten.

Ha´det så bra!
Kram från Petra, Zita, Isac, Gasto & Nova.

Hej!

Publicerat: 2008-06-14 / 23:55:58 | Kategori: Allmänt
Hej alla vänner där ute!
För tillfället känns det nästan som om jag bara hinner bada hundar. Jag hoppas att det ska bli bättre när WW-08 är över, för då kommer även Gasto att få lite mindre päls.
Har tänkt att satsa lite mera på Nova resten av året. Om nu pälsen sitter kvar.
Veckorna bara rinner iväg eftersom det är helgdagar var och varannan vecka. Men inte mig emot, på det sättet så närmar sig semestern med stormsteg. Jätteskönt!
Fick Gastos nr.lapp till Världsutställningen och han ska in som hund nr.3 i ringen. Så det blir tidig morgon. Å andra sidan så är vi nog klara ganska snabbt i stället. Har inte så höga förväntningar så blir inte besvikelsen så stor när vi inte går vidare. Men det ska bli roligt att gå runt bland alla försäljare, för det kommer inte bara att vara de gamla vanliga om jag förstått det hela rätt. Lite mera konkurrens kanske och bättre priser förhoppningsvis.
Husse har varit framme med kameran igen och fångat hundarna på lite bilder som ni kan se här nedan.
Om vi inte hörs innan helgen så får jag önska er alla en riktig GLAD MIDSOMMAR!!!


Isac
Isac tränar inför fotbolls-EM.
Isac tränar inför fotbolls-EM, kanske behöver landslaget lite hjälp?!
Nova och Gasto busar.
Nova & Gasto busar.
Gasto vaktar bollen.
Gasto vaktar bollen. Blivande målvakt?

Snabbrapport från oss i Vika

Publicerat: 2008-06-09 / 23:42:48 | Kategori: Allmänt
Hej igen!

Känns som en evighet sedan jag skrev.
Skulle nästan ha en bandspelare att spela in det jag funderar på att skriva. För när jag inte sitter vid datorn, utan tex. fönar ngn hund eller så. Då kommer jag på massor som jag ska skriva i dagboken och sedan när jag väl sitter här så är det som bortblåst i huvudet. Får väl se vad det blir för förbättring.

Just nu känns det som om jag bara badar dammiga toviga hundar hela tiden.
Idag var det Novas tur och nu är hon superfin. I morgon är det Gastos tur, puh!
Lördag-söndag blev Isac och Zita badade och trimmade så nu är de sååå vackra.

Det var jätteskönt med en dag extra ledighet, det skulle man ha jämt. Hörde att det var föräldrar på mitt fritis som tyckte likadant. Nu väntar jag mest på att semestern ska börja. Det är bara en månad kvar.

I torsdags kväll hämtade vi nya möbler hos Ann i Järna. Jättefina och vi är väldigt nöjd med allt. Ska ta kort och sätta ut det här på hemsidan så får ni se vad fint det blev. Som sagt, är ni på jakt efter utemöblemang så kan jag varmt rekomendera ALEX I JÄRNA.

I fredags fixade vi golv till våran "paviljong" eller som Zita tycker, en jättestor hundkoja.
Självklart så brände jag axlar och nacke i det vackra vädret. Något som jag fick lida för resten av helgen.
Där försvann två dagar som jag hade planerat att bada hund på. Tänkte ta en hund per dag, men det hela blev förskjutet två dagar. Bättre sent än aldrig som man brukar säga.
Fint blev det i alla fall och hundar riktigt njuter av att vara ute på tomten.

I lördags spelade Christoffer fotbollsmatch. Jag var där och tittade på. Sorunda IF som han spelar i vann med 4-0 och han gjorde ett mål. Jag var så stolt över min son där han kämpade på i solen och värmen. Tack och lov att det var på fm. Efter det åkte vi och köpte lite uteblommor som vi smyckat trappor m.m. med.

Lördag - måndag hundbadning.

I morgon är det skolavslutning så nu är det bäst att man kryper till kojs så man orkar upp.
Ska väl försöka att snofsa till mig lite extra dagen till ära.

Godnatt allihopa! Petra, Zita, Isac, Gasto & Nova.

Ps. Jag vet att det är en massa strul med hemsidan. Inom kort ska jag byta leverantör, så då hoppas jag att bekymrena försvinner. Ds.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus