Sol....

Publicerat: 2010-05-23 / 00:16:14 | Kategori: Allmänt
Hej!
Nu var det ett tag sedan jag skrev. Solen har lyst här nu i flera dagar och vårkänslorna har nästan gått över i sommarkänsla.
Med den så kommer en massa måsten. Idag har det röjts på tomten. Vi har haft hjälp med att fixa häcken, så nu ska vi fixa tidningar och köpa täckbark så vi slipper få upp ogräs emellan igen.
Hundarna var ute och sprang på tomten och hittade massor av gott att smaska i sig av, det var igelkottsbajs & maskorosor som flitigast tuggades på. Det förstnämda var inte acceptabelt av matte. Maskrosorna hjälpte Louise att plocka bort lite av, så de inte skulle hinna äta allt för mycket.
På em. så klippte husse gräsmattan, så nu finns det inget att äta av längre. Hi hi ska bli kul att se deras min i morgon när de springer ut.
Jag hoppas också att jag kan hinna ta lite foton i morgon. Bara för att jag säger så, så lär det ju regna....

Ha´en bra söndag!
Kram Petra & Buffligan.

Iphone

Publicerat: 2010-05-08 / 00:02:03 | Kategori: Allmänt
HEJ! JAG TÄNKTE FÖRSÖKA UPPDATERA DAGBOKEN LITE GENOM MIN IPHONE, DÅ JAG HAR FÅTT ONT I HÖGER ARM OCH KAN INTE SKRIVA PÅ DATORN. AV NGN ANLEDNING SÅ BLIR DET BARA STORA BOKSTÄVER, MEN DET FÅR JAG NLURAKLURA UT ANLEDNINGEN TILL NGN ANNAN DAG. HÄR HAR DET INTE HÄNT SÅ MYCKET. HUNDARNA GÅR RUNT OCH SOPAR GATORNA & KRATTAR OMGIVNINGEN MED PÄLSEN. HELGEN SKULLE VISST BLI REGNIG, MEN ÄN SÅ LÄNGE ÄR DEN BARA BLÅSIG. INTE MIG EMOT. NÄSTA HELG BÄR DET AV TILL SKOKLOSTER OCH DEN FÖRSTA OFFICIELLA UTSTÄLLNINGEN FÖR I ÅR. HAR INTE SÅ STORA FÖRVÄNTNINGAR, DÅ VI ÄR LITE RINGROSTIGA. I HELGEN SKA DE BADAS & TRIMMAS INFÖR NÄSTA HELG OCH JAG SKA FÅ MASSAGE. SEN HOPPAS JAG VÄRKEN FÖRSVINNER. HA EN BRA HELG! KRAM PETRA & BUFFLIGAN.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus