Glad Påsk!

Publicerat: 2013-03-31 / 10:32:09 | Kategori: Allmänt
Hej och Glad Påsk alla bloggläsare!
Här har det varit lite hektiskt de senaste veckorna. Både hemma och på mitt jobb.
Här hemma pga att jag ville ha Charlie i toppform inför utställningspremiären i Kista på Långfredagen.
Vi har fått trimhjälp av Karin Linde Klerholm, kennel Rotojet's. Det är en helt ny hund jag får med mig hem varje gång jag åker därifrån. Dessutom får jag nya tips och lärdomar varje gång. Som man brukar säga, Rom byggdes inte på en dag.
Tack! Karin för all hjälp.
 
Har ni tjuvtittad på resultaten så ser ni att det inte blev ett tredje cert i helgen så championatet får vänta ha ha....
Det var hård konkurrens, så jag är nöjd med resultatet i alla fall.
Han är lite rolig, för vi sprang på mattor precis som uppe i Jämtland förra året. Även dessa mattor var fastsatta med silvertejp och än en gång så kända han sig tvungen att Hoppa över varje silvertejp som fanns i varje hörn. Vilket resulterade i att när han väl kom i balans i travet efter sitt hopp så var det dags för nästa silvertejpskarv ha ha....
Nu håller jag tummarna för att vi slipper silvertejp i Västerås som vi anmält till i slutet av april.
Efter det börjar utomhussäsongen och då är det ingen silvertejp längre.
Men han är ju kinkig med att det inte får fastna ngt i pälsen, inget långt gräs under magen osv.... Han är som en liten kung kan man säga ha ha.... Fast om han springer lös i skogen, då kan det få fastna hur mycket som helst?!
Tror ni att de pälsade håller sig på skogsvägarna? Nej precis, de är där det är som mest risigt. Det får gärna vara taggbuskar också så matte får slita lite extra mycket.
Ni kanske förstår varför jag älskar golfbanor! Men de springer gärna i kanterna även där så helt fritt från kvistar är inte pälsarna. Men bättre än i skogen i alla fall.
 
Så fort vi är lediga passar vi på att åka till 'vår golf'. Hundarna älskar det och man kan tro att man har en ankfarm i bilen när vi parkerat och de tycker att vi är alldeles för långsamma att komma ut ur bilen.
 
Nu måste jag avsluta för vi ska iväg idag också!
Vi vill önska er alla en fortsatt Trevlig Påskhelg!! Ta hand om varandra!
 
Kram från Petra med flock!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus