Fotboll!

Publicerat: 2012-08-11 / 23:57:30 | Kategori: Allmänt
Hej!
Nu har matte jobbat en hel vecka. Vi likaså, eftersom vi måste vakta huset ännu noggrannare nu. Visserligen är lillhusse fortfarande hemma. Men eftersom han sitter i datarummet och gormar halva nätterna så sover han också halva dagarna.
Vi får ju vår sömn störd, hur kan han bli sur om vi ylar eller skäller när det är dag?!
Nu kanske ni undrar varför vi ylar. Jo ibland så kanske någon flockmedlem ropar ( skäller) fara på promenaden och då måste vi som är inne tala om att vi täcker upp. För att det ska höras genom säkerhetsdörrarna så måste vi ta i för kung och fosterland.
Lillhusse spelar fotboll. När han tränar två dagar i veckan så hänger vi sällan på, då har vi annat för oss. Men på matcherna, helst borta, brukar framför allt jag, Charlie och Zita hänga på.
Vi älskar nämligen att åka bil. Zita springer runt som en galning när hon ska ut till bilen.
Längst ner har vi en bur plats för tre amrisar. Där brukar buffligan åka. Ovanpå står det två burar. Där åker Charlie o jag i en varsin. Charlie brukar hålla koll bakåt när vi åker och jag framåt.
Idag åkte vi till storstan för att leta nya fotbollsskor. Till slut hittade han ett par, inte lätt med så stora fötter (45/46).
Så nu ska vi upp i ottan, inte mig emot, för att åka och titta om skorna hjälper till att göra något mål. Hoppas det!
Jag är ju så varm av mig så jag håller på att tjata på matte att hon ska beställa kylhalsband åt mig och Charlie. Dessa finns att beställa på Csigora som finns under mina länkar. Där finns det MASSOR av fina, goda saker. Snabb leverans är det, toppen tycker vi!
Nej nu måste matte natta alla amrisar så vi orkar upp i morgon och heja på lillhusse.
Vov och godnatt! Hajjan med flock.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus