Nova vid spakarna....

Publicerat: 2010-02-14 / 00:31:21 | Kategori: Allmänt
Hej på er, idag tänkte jag Nova skriva nga rader här på bloggen.
Matte är så upptagen med sin farm på facebook, så hon verkar inte hinna uppdatera här längre.
Hm.. fattar inte att det kan vara så kul, det finns ju inte ens hundar med där??!!

Här är det i alla fall toppen, alla hundar verkar ÄLSKA MIG!!! I alla fall hanhundarna. Matte säger att det är för att jag löper, vad nu det är för något. Men deras ögon blir som biljardbollar och de piper, kråmar och gör till sig när vi träffas. JAG tycker det är riktigt roligt att bli så uppvaktad, så jag passar på att svansa lite extra för att visa min uppskattning. Tja, inte om de är större än mig, dom hundarna är bara såååå otäcka. Brrr... jag bara ryser när jag tänker på dom.

Tja, det verkar inte som om jag är immun mot bad tyvärr, för idag åkte jag i badet men det var ganska skönt, när det var klart.

Här har det kommit ännu mera snö, mums fillibabba tycker jag. När matte inte ser så brukar jag ta mig en smaktugga. Det är så härligt kallt i munnen, precis som glass. Men ack vad man blir kissnödig efter en stund, undra vad det beror på?? Matte vill inte att jag äter snö.
Det är i alla fall härligt att springa omkring och hoppa i snön. Det finns massor av spännande saker under snön som man känner luktar ifrån. Sen kan man ju springa jättefort utan att det fastnar en massa saker i pälsen, det tycker jag är helt suveränt. Matte också tror jag.

Ikväll så har matte och husse tittat på tvåbenta som har sprungit fram i snön på trälappar och haft en pinne framför ögonen ibland, jag tror de sa att det heter skidskytte. Inge intressant tycker jag, det går visst inte att äta. Däremot var Cilla väldigt intresserad av hur de bar sig åt och följde handlingen noga, kanske ngt att använda sig av vid sorkjakten. Skulle ju spara lite tid att kunna skida fram på snön och sedan kunna skjuta flera möss på en gång istället för att behöva fånga dom en och en. Då skulle det finnas mera tid för nöjen.

Tja, lite tankar om vad som händer här i Stora Vika för tillfället. Nej, nu ska jag gå till min mamma och krypa ner i korgen så jag orkar upp på nya äventyr i morgon.
Godnatt allihopa och fortsatt trevlig helg!
Kram Nova & resten av familjen.

Äntligen.....

Publicerat: 2010-02-03 / 20:38:33 | Kategori: Allmänt
Hej!
Äntligen kommer jag in på bloggen igen, den har sett konstig ut el. så har jag inte kommit in de sista dagarna. Typiskt har jag tyckt när jag äntligen har lite foton att sätta in.

Här är det snöstorm ute, men det bryr sig inte hundarna om.
Däremot så bryr sig Isac väldigt om att Nova höglöper just nu. Han sitter och tycker synd om sig själv och jag måste sära även på Isac och Gasto eftersom Isac använder Gasto som tik. Tack och lov så är det inte så länge och ofta som löpet är, puh!

På jobbet är det bara sååå mycket just nu och jag längtar efter sportlovet som jag ska vara ledig, v.9.

Jag hade ju lovat lite fina kort på mina pälsade hundar, men det har inte blivit några uppställningsfoton ännu pga vädret. Tycker inte det blir några bra foton inom hus. Så ni får hålla till godo med lite snöbilder.

Ha´det så bra så hoppas jag inte ni snöar in!!
Kram Petra & Buffligan.


Isac & Gasto, hm... vad händer? Matte vill ha oss på samma kort...
Ett kort hann vi med innan batteriet tog slut.
Nya uppladdningsbara batterier inhandlades så det blev lite nya kort tagna på söndagen.


Päls-och snömonstret Zita.


Vad händer i pulkabacken?? Någon jag känner, undrar Gasto.


Det som göms i snö kommer fram i tö, men det har inte jag tid att vänta på, säger Gasto.


Puh! Det var bättre när mattes batterier tog slut, för nu ska det bara fotas och fotas.
Kom nå´n gång, jag vill lukta vidare.....RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus