Det går troll på min hemsida....

Publicerat: 2011-12-07 / 14:31:57 | Kategori: Allmänt
Hej hopp!
Här är det så där just nu.
Jag har varit förkyld i över en veckan och går just nu på tomgång. Men jag ser lite ljus längre fram och hoppas att jag ska vara frisk tills i helgen då jag tänkte besöka Älvsjömässan.
Detta år utan hundar, det ska bli kul. För då hinner man se lite mer än annars.
Förhoppningsvis ska jag även fynda en ny trimmaskin också. Jag hoppas att det ska finnas någon bra maskin till bättre mässpris. Återstår att se.

Hundarna börjar verkligen bli långhåriga på nosarna nu, så det är välbehövligt med en fungerande maskin...
Isac och Zita som är hårt nerklippta på kroppen ser lite roliga ut med sina långhåriga huvuden. Hm.. vilken ras kan det vara måntro...

Vi väntar och hoppas på att snön och kylan ska komma. Kylan var här och hälsade på för någon dag sen, toppen med torra hundtassar.
Men idag så regnar det igen, snyft.

Jag har fått hjälp med att göra en julannons till Yankee-nytt som ska komma nu strax före jul. Tänkte sätta ut annonsen även på min hemsida. Men tror ni det fungerar, icke!
Jaha tänkte jag, då får jag väl ta några gamla foton som redan suttit på hemsidan. Men det fungerade inte heller, så nu inser jag att det är mitt förehavande som det är fel på.
Eftersom mitt huvud inte hänger med just nu så orkar jag inte engagera mig i det hela för tillfället utan nu tänkte jag prova och se ifall det går att sätta in annonsen här istället.Jippi det verkar fungera!!

Ha´det så bra nu allihopa i vårt avlånga land!
Kram Petra & Co


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus