Nytt bloggutseende

Publicerat: 2013-11-27 / 20:27:53 | Kategori: Allmänt
Hej!
Som ni ser så har jag fått ett nytt blogg utseende. Det kan jag tacka min valpköpare och vän Anna Öberg.
Utan henne hade det inte kommit in ngn annons i Yankee-nytt heller nu till jul.
TACK snälla Anna för hjälpen!!! Det är guld värt!
 
 
Julannonsen väntar jag med tills det blir lite närmare jul ;)
 
Som ni ser så har jag ögonlyst Charlie och han var fri från sjukdomar på ögonen. Alltid lika nervöst när man åker iväg för att kolla. Fastän han har väldigt bra ögonstatus bakåt i leden både på sin mammas sida och sin pappas sidan.
Sen kom det en snygg dam vid namn Alice och hälsade på. Han var intresserad men när hon snäste till så backade han, gentleman som han är. Så jag trodde nog inte att det skulle bli någon parning. Men när vi var hemma hos tiken, då tyckte båda det var ok och det blev två ordentliga parningar.
Har precis fått veta att tiken är dräktig och det väntas allltså valpar efter Charlie på Stars And Stripes kennel vid jul. Mer information finns på min valpsida där jag länkar till kennelns hemsida.
Jätteroligt och spännande tycker jag. De färger som förväntas komma är: black/tan, svart, buff och ev. röd.
Men Charlie kan även lämna brunt och parti, då han har dessa färger också bakom sig.
 
Det har varit väldigt mycket på jobbet och är det fortfarande. Så jag bestämde mig för att nu tar jag ett sabbatsår från utställningar. Så just nu är alla hundar här på kenneln nerklippta.
Med tanke på de senaste veckornas regnrusk så känns det som ett rätt beslut. Men vi kommer tillbaka till ringarna 2015. Men med vilken/vilka hundar har jag inte bestämt ännu.
 
Jag ska försöka vara lite flitigare att skriva här på bloggen. Kanske kan det bli lite mer foton också.
Nu längtar vi efter en lång julledighet. Men innan dess så ska vi stå i montern på Hund 2013 tillsammans med Anna, Magnus, Kompis och Daisy. Vi kommer att stå på söndag 8/12 från kl.13. Välkomna att träffa oss "live" då. Jag kommer att ta med mig Charlie och Zita.
På fm. kommer jag att sitta vid "ringside" och titta på alla fina amrisar i päls. Hela 49 hundar är anmälda, kul och spännande!
 
Ha' en fin 1:a advent!
Kram från Petra & Amrisligan


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus