Utställning i Skogås

Publicerat: 2008-03-29 / 23:17:58 | Kategori: Allmänt
Hej!
I dag var vi på utställning till Skogås. Det var en inofficiell, så man kan inte få cert osv. Men perfekt träning för hund & handler, dvs mig.
Det var ganska trångt där inne, men det berörde inte Gasto. Bla. så försökte han sno lite godsaker från en tjej som hade en väska (fullt m. godis) hängande i precis rätt höjd, eftersom Gasto befann sig på trimbordet. Men öppningen i väskan var som tur var för liten för tjuven.
För att kunna springa lite innan vi skulle in i ringen så gick jag ut. Hittade en plats som inte var allt för blöt.
Han var ensam i sin klass. Skötte sig bra och fick hp. Josefine var där med Bailey som tävlade i öppen klass. Han fick också hp, så sedan tävlade vi mot varandra i kampen om bästa hane. Jag blev överraskad, men glad, Gasto vann och blev bästa hane.
Sedan var det tikarnas tur, det var Milan, Chelsie och Wilma. Där var det Milan som vann med Sandra som handler. Grattis Sandra, du är jätteduktig att visa Milan. Det var även detta par som tog hem vinsten och blev BIR. Gasto fick (som vanligt) BIM - rosett med sig hem. Jag är jättenöjd med Gasto´s framfart idag och hoppas att det bådar gott inför våren/sommarens officiella utställningar.
Han fick en jättefin kritik!!!

Köpte märgben idag, mums tyckte alla hundar. Zita hade knappt tid att gå ut pga benet.

Annars så är allt som vanligt. Snart är ledigheten slut och vi får återgå till vardagslunken igen. Snön har nästa smält bort helt, idag har det regnat på em, blä!
Hundarna är svarta om tassarna så fort man har varit ute och detta går inte helt bort med vatten, utan man måste schamponera för att det ska gå bort. Man undrar vad det är de slänger ut på vägarna. Borde kanske få betalt för att jag och hundarna samlar upp allt "skit" de slänger ut på vägarna. Kan säga att jag är väldigt trött på detta. Så i morgon ska Nova få bada och då kommer jag att klippa upp tassarna så att det förhoppningsvis inte fastnar så mycket smuts där.

Ni får ha det så bra!
Kram från Petra, Zita, Isac, Gasto & Nova.

Ny dagbokssida

Publicerat: 2008-03-27 / 01:53:37 | Kategori: Allmänt
Hej alla läsare!
Har skaffat mig en ny dagbok som det är lättare att infoga bilder i.
Nu har jag även fått igång min hemsida igen, så jag kan uppdatera.
Som synes så har vi fått lite snö och jag passade på att ta lite kort när hundarna rumlade runt i snön.
Bäst är det på morgonen och kvällen när det fryser på. På dagarna skiner solen så vackert, men skapar då slask, tvi.
Alla hundarna är nu badade och Nova var otroligt tovig. Det värsta hittills och då är det inte lite tovor hon har.
Men Yvonne hade köpt något suveränt från Laser Lites serien. Ett koncentrat som man blandar i vatten och sprayar på tovan, masserar in och fönar ut. Helt otroligt bra. Jag trodde jag skulle behöva raka ner Nova, men med hjälp av detta så är hon nu tovfri och pälsen sitter kvar. Jag återkommer med vad produkten heter.
Zita mår toppen och skulle helst vilja fara runt i snön hon också. När hon är ute viftar hon på svansen hela tiden. Det är så skönt att se en så´n pigg hund, det är värt allt.
Nej nu ska jag krypa i kojs.

Kram från Petra & Buffligan.
image2

Välkommen till min nya blogg!

Publicerat: 2008-03-26 / 18:00:15 | Kategori: Allmänt


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus