Utställning i Köping

Publicerat: 2015-07-19 / 23:16:09 | Kategori: Allmänt
Hej!
Idag har vi varit på utställning i Köping.
Det verkar som jag drar till mig regn, för vi åkte från ett strålande Stora Vika kl. 06.30 och anlände strax efter kl. 08 till ett regnigt Köping. Jag gick in och satte upp tältet först.
Tack snälla Eva Norling för hjälpen med tältet. Jag har ju köpt en nytt tält, Easy Go, hmm... vet inte om jag tycker det. Men jag får nog öva lite här hemma så det går lite snabbare att sätta upp. Helst när det regnar vill man ju att det ska gå fort att få upp det.
När tältet var rest hämtade jag Hyacinth och packningen, då var jag redan dyngsur om benen och fötterna. Jag MÅSTE hitta ett par bekväma stövlar ;)
Men vi hade faktiskt tur, i alla fall vi som hade tikar, för när vi skulle in så hade det slutat regna och innan dagen var slut så sken solen och värmde riktigt ordentligt.
Det här med utställningar är väldigt upp och ner, förra gången fick hon ck och stod som 2:a bästa tik, idag fick vi VG (Very Good).
 
Detta är dagens kritik:
A very big bitch almos masculine in expression, good headproportions, could have a better filled in muzzle, lovely rounded scull, excellent nech, well angulated, excellent ribcage and forechest, well sloping topline but a bit longer, would expect more extension on the move, excellent coatquality, beautiful prepered for the show.
 
Känner mig stolt över att jag fick henne fin i pälsen, men så har hon en väldigt fin och rak päls av sig själv. 
Jag använder inte platt tång, förstökte en gång på Charlie och då höll jag på att bränna honom och öronen så det gör jag inte om ;)
Kan säga att när vi skulle bli placerade, så började hon springa på som bara den?!? Det är väl typiskt. Ändå hade jag satt på henne regnoverall och rastat henne innan vi skulle in i ringen för att hon skulle värma upp. Men det hjälpte föga.
 
Det är bara att ta nya tag, nästa utställning är i Svenstavik 2/8. Nu ska vi ha lite semester :)
 
Tjingeling från Petra & Hyacinth <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus