Semester, värme & djursjukhus

Publicerat: 2014-07-20 / 11:55:43 | Kategori: Allmänt
Hej allihopa!
Jaha, så har det då gått ett tag sen jag uppdaterade här.
Nu har en vecka av semestern gått och vi har mer eller mindre haft strålande väder varje dag.
Semestern började med att Charlie kom och blödde på sin ena baktass. Det visade sig vara en skada på hans ena baksporre.
Detta hände på söndagkvällen, eftersom det slutade blöda och såg förhållandevis fint ut så beslöt jag mig för att avvakta veterinärbesök till dagen därpå. Hängde på luren för att få en tid, men det verkade som andra hade skadats i slutet av veckan, för det fanns inte en tid att uppbringa. I så fall skulle jag få åka in akut till Bagarmossen eller Albano. Men det kändes inte bra då det inte direkt är mina favoritsjukhus ;)
Fick tag på Bromma djurklinik dit jag kunde få komma tisdag morgon.
Sagt och gjort, vi åkte dit och jag fick lämna honom kvar några timmar då han var tvungen att få lugnande så de kunde ta bort sporren (klon), försökte få dom att ta bort själva sporren, men det gjorde de inte i onödan som de sa.
Bara om de skadade sig 2-3 ggr på en månad. Kände lite så där över det svaret, ska de behöva skada sig och lida så många gånger innan man tar bort lidandet. Nu hoppas jag ju i och för sig att han inte ska skada sig något mer.
Han har varit duktig och låtit såret vara ganska bra. Men det börjar nog läka för nu vill han gärna vara på och bita ;)

Tratten är ingen favorit, men kragen som jag köpte först hjälpte inte alls. Men nu har han lärt sig att man kan röra sig fastän man har krage på sig. Så dunk dunk dunk hörs det här inne när han ska under stolar osv... ha ha.

Man ska väl egentligen inte klaga, men det är varmt nu. Man orkar knappt tänka. Ligger efter med hundvården gör jag också, så idag ska Hajjan åka i badet :)


Så här ser det ut hos oss just nu :)

Hoppas ni alla har en superbra sommar!
Kram från Petra & Co

Kommentarer
Lillian | 2014-07-20 / 14:40:54 | http://www.sognafaret.no

Isj, det der er ikke godt! God bedring!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus