Mums för pizzaben...

Publicerat: 2012-09-25 / 20:21:19 | Kategori: Allmänt
Vov på er alla, Charlie här!!
 
Tänkte bara berätta om min helg. Den började gräsligt, det bara regnade och regnade.
Men inget ont som inte har något gott!
Matte, husse och lillhusse var ju ute och åkte. Lillhusse spelade fotboll och vet ni vad de hade med sig hem till oss?!
Pizzaben!! Mums, men sen fick vi även möjlighet att smaka på ben med Bubbelgumssmak, helt ok.
Matte trodde det skulle vara något för oss som gärna letar reda på tuggummi när vi är ute på promenader. Tyvärr så är det inte samma sak. Nej, pizzaben ska det vara om vi amrisar får välja....
 
Sen var ju matte tvungen att bada mig, usch vilket påhitt. Men sen är jag så nöjd när pälsen sveper i vinden och jag luktar godast av alla.
Stinkpinnen Hajjan ska visst bada så fort "matten" får tid.
 
Det blir väldigt fort mörkt ute på kvällarna och det håller i sig långt in på morgontimmarna. Matte klagar på att hon inte ser vad vi sniffar upp för något eftersom gatulysena inte fungerar. Hm.. skulle vi äta något ute?!?
 
Lillhusse har spelat fotboll hela helgen och hans lag vann båda matcherna. Så nu ligger deras lag, Sorunda på tredje plats i tabellen. Om det inte regnar så kanske vi får följa med på söndag när han spelar den sista matchen, här hemma.
 
Ha´en fortsatt trevlig vecka!
Charlie & Co

Kommentarer
Anonym | 2012-09-25 / 22:35:44 |

Hmmmmm.... Om vi försöker oss på en liten hopräkning där så måste det nog summeras till en ganska ok helg i alla fall. Fast regnet kan vi ju vara utan faktiskt. Att mattarna inte ser vad man letar upp är ett klart plus! Pizzaben (el andra också förresten) kan du behålla! Matten här försöker med allt möjligt men jag tuggar bara på kottar, så det så! (Assar) Och jag har ju inte helt lätt att tugga nå't annat än torkad kyckling... (Jesper)
Ha en bra vecka du med!
Jesper o Assar

Eva H | 2012-09-25 / 22:37:09 | http://fyrfotingar.blogspot.se

Hur 17 kunde vi bli anonyma när vi fyllt i alla rutorna??? Ja ja, ni vet nog vilka vi är ändå:D

Anna, Kompis o Daisy | 2012-10-17 / 23:27:03 | http://kompismedflock.blogg.se

Pizzaben? Bubbelgumssmak? Vad de hittar på! :D
Jag antar att Daisy glatt skulle tugga i sig bägge sorterna, men Kompis skulle nog tacka nej. Kompis vill bara ha vita tvinnade pinnar. Eller riktiga älgben. Annars kan det vara. Kräsen? Nä, tycker ni? ;)

Svar: Jag säger som jag alltid har sagt. Vi fick med oss någon av syskonens päls på köpet när Daisy flyttade hem till oss. Maken till mycket päls får man leta efter! Tur att hon inte tovar särskilt mycket!! Om det kliar jättejättemycket att få sätta saxen i pälsen, så kan vi ju alltid svänga förbi med en nybadad Daisy... ;) Måste ta tag i det där i helgen...

Må gott alla! Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus