Charlie gör debut!

Publicerat: 2012-05-16 / 10:51:00 | Kategori: Allmänt
Hej på er allihopa!
Här hemma rinner på dagar och veckor iväg. Förstår inte var tiden tar vägen.
Nu har jag lite tid pga att jag är hemma och är sjuk. Maginfluensa, inte kul. Men jag känner mig bättre idag så jag hoppas att det ska gå åt rätt håll nu och att inte alla andra i familjen har blivit smittade.

I lördags var det då dags för Charlie att göra debut i de officiella utställningsringarna. Han har inte ställts ut något sen i höstas och träningarna har mestadels bestått av matte och han påhejad av syrran.
Nu skulle han visa sina framtassar med två konkurrenter i samma klass. Mitt mål för dagen var att han skulle sköta sig och att han fick excellent, gärna ck. Men det skulle vara extrakul i så fall.
Vädret för dagen var inte det bästa - regn.
Han skötte sig bra, tyckte det var lite intressant med de andra hanarna, men mest att han hellre hade velat hälsa än stå fint som matte ville. Men snäll som han är så gjorde han som matte ville.
Även domaren fick känna och klämma på honom, även om han tyckte det var lite konstigt när hon kände bak i rumpan. Charlie: Jag menar, de regionerna är väl ändå mina egna, personliga....
Han var så duktig att han vann klassen och hade inte domaren velat så hade vi även fått ck, men typiskt nog så ändrade hon sig i sista minuten. Typiskt!
Men inte hänga läpp för det, nu tar vi nya tag inför Vallentuna om drygt en vecka.
Sen har jag inte anmält något mera, dottern tar studenten och semestern närmar sig med stormsteg. Men någon mer utställning lär det bli i sommar....

Eftersom vädret var som det var, så hade vi inte med oss någon kamera. Men Anette Swords knäppte flitigt och fångade Charlie när han sprang så här fint:


Grattis Anette som blev Bim med sin svarta Ch hane Flea!!!

Nu ser vi fram emot en lång helg med fyra ledig dagar, härligt!
Hoppas vädergudarna är med oss.
Ha´en jättetrevlig helg allihopa!!
Kram Petra & Elvisligan.

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus