Blandad kompott....

Publicerat: 2012-02-02 / 08:49:00 | Kategori: Allmänt
Hejsan svejsan!
Jaha, så har det hänt igen, matte har varit dålig på att uppdatera igen.
Hon säger att det är för att vi tar så mycket tid, men det kan jag inte förstå, för jag tycker hon mestadels är på jobbet.
Ja ja, nog om det. Ska skriva några rader nu när jag har lite tid.
För snart två veckor sen åkte vi på utställning till Kungsör. Det var Hyacinth som skulle springa i ringen, men av någon anledning som jag inte förstår så åkte jag också i badet på torsdagen och sen blev jag trimmad. Hm.. varför det?
Hyacinth gjordes i ordning på fredag kvällen och hon blir så himla stöddig när hon är klar och tycker hon är vackrast i hela världen. Ja ja vi får väl se i morron sa jag när hon sträckte på sig och var mallig.
Eftersom vår mamma Nova höglöpte, vet inte vad det är, men vi killar får visst inte träffa henne i alla fall. Så fick jag och Isac också följa med i bilen, superkul. Jag ÄLSKAR att åka bil, Isac tycker det är mindre roligt.
Efter ett tag kom vi fram och det visade sig vara en bra stund innan Hajjan skulle in i ringen. Husse beslutade att vi killar skulle hitta på något mer killigt... så vi åkte iväg och tvättade bilen.
När vi var klara så trängde det på efter allt rinnande vatten. Vi fick gå med husse på promenad i över en timme, väldigt kul. Men om jag hade fått vara lös som Isac hade det varit ännu roligare. Husse säger att han och Isac inte orkade leta efter mig el. hade någon större lust att behöva ringa polis osv. Förstår inte vad han menar?!? Men matte var nöjd med att jag hade varit i koppel också, dessa tvåbentar som inte förstår sig på en lite illbatting till Charlie.
Hur gick det då för Hajjan?!
Jo hon snyggades till med hjälp av Yvonne, Red Mama´s kennel, tack för hjälpen! Hon sprang duktigt i ringen, visade upp sig för domaren, snackade lite med övriga deltagare och sen åkte vi ut!!!?? Domaren tyckte hon kunde varit mer feminin, mattes lilla prinsessa....
Så där fick hon för att hon var så stöddig, ha ha.... (matte tittar stint på mig, förstår inte varför, jag menar det där med utställning är bara för tjejer..)
Matte: Om du kunde gå ordentligt så kanske du också kunde visa upp dig för en domare!
Inget ont som inte har något gott med sig. Vi åkte hem lagom som det började snöa och på vägen hem köpte matte och husse en Ipad. Så nu kan alla titta på datorer när de vill.
Vad nu det ska vara bra för när det finns hundar att titta på.
På söndagen kom Daisy med flock för att få spa-behandling, men det hinner jag inte skriva om nu för matte ska visst till jobbet.
Vi ska också jobba, för det är inte alltid så lätt att vakta och hålla koll på huset både vad det gäller inkräktare utifrån och katterna här hemma som inte alltid gör som vi vill...

Ha en bra dag!
Vov från Charlie med flock.
Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus