Väntans tider....

Publicerat: 2011-03-02 / 22:01:57 | Kategori: Allmänt
Hej!
Ja här går vi i väntans tider.
Idag har det varit ett fantastiskt vårväder, så trots att jag älskar vintern, så kunde jag inte annat säga än att det var såååå skönt med vårsolen som stekte.
Baksidan är ju att all snö ska smälta bort, så det kommer att bli många smutsiga tassar framöver.

Den här veckan har vi sportlov här nere, så barnen är lediga.
Det betyder att det är lite lugnare på jobbet också. I morgon ska vi till ishallen och den här gången tänkte jag nästa prova lite skidskoåkning. Men jag får ta det lugnt, kan inte ha gipsad arm el. ben nu när valpningen närmar sig med stormsteg.

Valpningen ja, på lördag är det en veckan kvar. Men jag tror nog att valparna kommer att komma i mitten på vecka 11. Vi får väl se, har börjat göra i ordning allt nu så det inte ska komma som en överraskning.
Nova har alltid varit mammig, men nu är hon mer än nånsin.
De senast mornarna har jag vaknat av en operett, det är Nova som sitter och ylar....
Varför vet jag inte, antingen har hon drömt el. så vill hon ha uppmärksamhet. Jag tror på det sistnämnda. Tur vi har bra grannar!
Hon brukar nämligen även stämma upp till en hjärtskärande ylning när hon inte får följa med ut. Det spelar ingen roll att hon precis har varit ute, hon ska med ändå. Dessutom får hon med sig de andra som är inne med henne. Så det är en ylande kör här hemma. Inte populärt när det är på morgonen då alla andra sover i huset.
Puh!! va jobbig hon är ibland. Så är det någon som inte brukar vakna av väckarklockan så kan ni får spela in Nova m. vänner. Ni vaknar garanterat!

Zita är nu nerklippt på kroppen och nytrimmad. Gasto är trimmad och uppklippt på benen och under magen. Nova är också trimmad och klippt under magen, så valparna kan dia.
Så till helgen är det Isacs tur, så jag inte behöver fixa de andra hundarna första veckan valparna kommit.
Däremot så åker Nova och Gasto i badet en gång till innan valpningen. Helst om det här vädret håller i sig.

Min kollega Helena har stickat en fin tröja till Nova så hennes "tuttar" inte ska bli kalla. Det är rosa, jättefin. Ska ta ett kort snarast så ni får se. Nova har även fått låna ut sin tröja till Zita nu när det blir lite kallare på kvällen.
Båda är så fina i sin nya "look".

Ha´en fortsatt bra vecka!
Kram Petra & Buffligan.

Kommentarer
Anna & Kompis | 2011-03-10 / 22:09:38 | http://kompismedflock.blogg.se/

Hur går det för lilla Nova? Blir det valpar i helgen månne??? Här håller vi tummarna och är så spända på att få höra vad det blir för kombinationer. :)

Anna & kusin Kompis | 2011-03-13 / 11:18:32 | http://kompismedflock.blogg.se/

Ja, vi längtar efter bilder! :) Kikar in både här i bloggen och på hemsidan flera gånger om dagen...



Jag tittade på Figgis hemsidag igår och kom då på att Kompis faktiskt är (halv-)kusin till Novas valpar => de har samma farmor och deras pappor är halvbröder genom Figgis tik Smilla (Truly Yours Stylish-in-Brown). Skoj!! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus