Kurragömma & Hundmässan

Publicerat: 2010-12-18 / 23:31:40 | Kategori: Allmänt
Hej!
Vi börjar väl med det som hände förra veckan.
Det har varit ett intensivt badande och det är inte så populärt i Buffligan.
När matte har satt på sig sina trasiga (moderna??) jeans och t-skirt, ja då är de flesta hundarna försvunna.
Nova brukar springa och gömma sig bakom soffan, Gasto ställer sig mot någon och hoppas att han inte syns. Isac som inte behöver bada lika ofta är lite cool och undrar vad de är rädda för?! Tills det visar sig vara hans tur att bada, då hamnar han i en smärre chock över att det är hans tur. Zita brukar också hålla sig undan, lägga sig i Louise säng el. så.
Denna dag började jag fixa med trimbord osv för att allt skulle vara förberett när jag kom ner med en blöt hund. Eftersom jag inte hade bytt om så svansade alla hundar runt omkring benen och undrade vad jag höll på med, men när jag räknade hundarna så blev det tre. Hm.. vad var Zita? Jag ropade men ingen Zita dök upp, så jag gick för att se så hon inte var instängd någonstanns. Då fick jag hjälp av Nova som ställde sig vid skynkena som döljer hyllorna i trimrummet och vad fick jag se där?! Jo


några tassar som stack fram.
Hon satt alldeles blick stilla och jag gick och hämtade kameran i ett annat rum. När jag kom tillbaka satt hon fortfarande alldeles stilla trots att Nova var där och puttade på skynket.


Det hon inte visste var att bakifrån så syntes hon.
När jag gick ut ur rummet, då kom hon fram.
Vet inte om Nova ropade fritt fram, faran över, matte är i annat rum.....
Jag fick ett gott skratt åt hennes på hitt!

Idag har det varit Hundmässa i Älvsjö och vi skulle dit och stå i montern. Men vi passade även på att åka in lite tidigare för att kolla vad som fanns att shoppa och titta på rasringen. Men vi hann bara med rasringen för domaren var inte den snabbaste precis. Grattis Caroline som vann Bir rosetten med sin Ella!! Annicas fina hanhund Troupers ?? blev Bim, Grattis!
Det var även väldigt roligt att träffa flertalet facebooksvänner "live".
Tack ALLA för trevliga pratstunder, hoppas era öron sitter kvar....
Vi stod i montern tillsammans med Anna & Magnus med amrisen Kompis, jättetrevligt som vanligt!!!

Träffade Meijas matte och husse. Det visade sig att Meija fått valpar för ca. 6 veckor sedan. Så jag ska få lite foton på dom, jättekul. Jag återkommer med mera information senare...

Fick jag upp kameran, nej det glömde jag. Så här är en bild på montern som jag tog med telefonen igår, ska försöka komma ihåg att knäppa några kort i morgon.
Då blir det bara Zita som får följa med, så vi kan gå runt bland alla försäljare och fynda...



Ha´en fortsatt trevlig helg!
Kram Petra & Buffligan.

Kommentarer
Carina Östberg | 2010-12-19 / 12:10:39 |

Hej Kul att du skrivit lite om Älvsjö utställningen eftersom här är vi insnöad (i ordet rätta bemärkelse). Tur vi inte hade anmält dit.

Anna & Kompis | 2010-12-19 / 20:41:51 | http://kompismedflock.blogg.se/

Men Zita - hahahahahahaha!!!! - du är ju för rolig! :D Tack Petra för dagens skrattfest!



Tack för igår också, alltid lika roligt att träffa dig och dina amrisar! :) Jag uppskattar verkligen att få utbyta tankar och funderingar kring pälsvård, mat osv. Nu ska vi skära ner lite på middagsportionen och se om inte hennes vikt rättar till sig på så vis. Jag har uppdaterat bloggen med några bilder, som du får ta om du vill ha.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus