Kallt...

Publicerat: 2009-09-15 / 08:31:17 | Kategori: Allmänt
God morgon! I morse var det kyligt när jag gick morgonpromenaden.
Halsen värker och jag känner mig lite hängig, därför åkte mössan på. Men nu verkar solen titta fram, så det blir nog en fin dag till slut.
Jag hoppas innerligt att jag inte ska falla på målsnöret och bli sjuk, nu när vi ska ha en trevlig helg med hotellövernattning osv. Det är väl typiskt?!
I förrgår badade jag Gasto och han är såå fin, ångrade att jag inte hade anmält honom till Örebro. Nu känns det bra att bara ha anmält en hund och dessutom den som är smidigast att göra i ordning. Handler borde inte vara allt för svårt att hitta om det krisar sig. Så jag räknar med att åka, det ska mycket till innan jag ställer in helgen. Håll tummarna för oss!

Det är mycket sjukdomar på jobbet och vårat möte vi skulle haft i kväll har blivit framflyttat. Ganska skönt tycker jag, men man drar ju å andra sidan bara ut på det. Nu kommer det att bli två möten tätare istället. Den dagen den sorgen.

I morgon ska vi på föräldramöte till Louise nya skola inne i stan.

Vi har massor av äpplen i träden på tomten. Många har inte fått så många äpplen i år, men det stämmer inte för oss. Nackdelen är bara att träden inte är skötta, så äpplena är långt uppe, där skatorna håller till. Det finns visst ngn slags äppelplockare på ett långt skaft, får väl införskaffa mig i en så´n så jag skördar något av det jag har på tomten.
Rabarberna blev det inte mycket av. Vinbärsbuskarna likaså. Krusbären blev det många och goda bär på, men där visade det sig att man skulle plocka dom innan de hade mognat om man skulle göra ngt med dom. Så där blev det för sent, för de var så goda att äta = fullmogna. De fick glädja hundarna istället, som gärna plockade dom och åt med god aptit.
Till nästa år så ska det upp en ställning runt om så hanarna inte använder buskarna när de ska göra revir. Inte så trevligt, de har ju äppelträden.

I februari fick vi veta att på vår ena toalett var det fukt. NU FÖRST ska det åtgärdas. Så nu väntas 2-3 veckor med hantverkare och damm. Toaletten ligger i anslutning till hundrummet där jag fönar och trimmar hundarna. Så där får de inte ockupera el. ställa in saker.
Usch vad jag låter pessimistisk. Jag är ju självklart glad över att få det slitna badrummet fixat. Det blir nog bra med allt och det blir skönt att kunna sjunka ner och ta ett varmt bad i vinter, när blåsten viner utanför.

Nej, nu ska jag passa på att gå en promenad till med hundarna innan jag går till jobbet.
Ha´en bra dag!

Hej igen! Det blev en solig och fin dag. Tyvärr har jag ont i kroppen och halsen, känner mig inge vidare. JAG VILL INTE BLI SJUK!! Men nu till varför jag skriver lite till idag.
Christoffer har spelat en match i St.Erikscupen igen, denna gång i Huddinge. Tyvärr så kunde jag inte följa med och titta pga att jag stängde på fritis och inte hann.
Men det blev VINST IGEN, denna gång med 4-0!! Nu återstår det två matcher i serien, en spelas nu på söndag hemma och den sista spelas nå´nstanns i Huddinge nästa fredag.
Så det är bara att fortsätta att hålla tummarna, än så länge har de vunnit alla matcher!

Kram Petra & Buffligan.

Kommentarer
anette swords | 2009-09-15 / 20:58:08 | http://www.ladyamris.com

Vi har oxå gott med äpplen i år, så frysen är full med mos (smaskens) avis på krusbär så gott ;).



Hela buffligan ser toppen ut på framsidan.



Kram Anette


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus