1:a Advent

Publicerat: 2009-11-29 / 23:54:51 | Kategori: Allmänt
Hej!
Nu har julen börjat, i alla fall nedräkningen till julen i och med första advent.
Efter en hektisk arbetsveckan med övertid så avslutades den med hundbad för Gasto och städning. Skulle ju ha Tupperware party på lördagen och ville ha lite julstämning. Så det var bara att börja städa och pynta. Blev nöjd med resultatet.
Har förstått att det var massor av människor som var ute och shoppade i helgen. Torgny och Christoffer var nämligen två av dom, de ville inte vara med och shoppa loss på partyt (konstigt va? hi hi)
Det blev årets första glögg också. Prövade en som hette Lucia och som skulle smaka choklad, hm.. inte vad jag kunde känna. Lite mera choklad smak när den började svalna. Kanske ska den drickas kall istället. Men jag vill ha varm glögg. Helst ska det vara kallt, snö och man kommer in efter en skön promenad. Men det fick duga med ruggigt och regn, det smakade hyffsat ändå.
I dag tände vi första ljuset i adventsljusstaken, det är fint.
På em. blev Nova badad.
Håller på att planera upp montern vi ska ha på Hund 2009 i huvudet. Blir den som jag har tänkt mig så blir den bra, men det gäller att få över tankarna till handling.
I veckan ska collaget göras och det ska köpas in lite snygga girlanger som ska lysa upp montern + en skön fäll för "klapphundarna" att ligga på.
Jag hoppas och tror att det blir bra, MEN vi behöver fortfarande folk som kan bemanna montern. HÖR AV ER!!

Nej nu ska jag sova som resten av familjen.
Ha´en bra vecka!
Kram Petra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus