Spridda skurar...

Publicerat: 2009-05-10 / 22:42:21 | Kategori: Allmänt
Hej!
Så har det då gått en helg igen. Fy vad dom går fort, men det gör visserligen veckorna också.

Det har varit ganska mycket fotboll på schemat den sista tiden.
I lördags var vi iväg på borta match och Christoffer gjorde sitt första mål! Inte dåligt då han är back och då brukar det inte bli så många chanser till att göra mål. Till hans stora besvikelse. Christoffer gjorde det första målet och matchen slutade 3-0 till Sorunda IF, som är Christoffers lag. Nu har de spelat 3 matcher i St Erikscupen och vunnit alla. Deras målvakt har dessutom hållit nollan så inga mål insläppta så här långt. Bra jobbat allihopa!!
Bilder från matchen finns på den privata sidan.

När vi kom hem badade jag Nova, sen började det självklart att regna. Som vanligt när jag har badat någon hund. Bra för växtligheten men inte för mig som amrisägare.
Tvättstugan var också välbesökt. Förstår inte att det kan bli så mycket tvätt på en vecka. Känns som om vi är ett helt fotbollslag här hemma som smutsar ner kläder.

Tvättstugan fortsatte även på söndagen, men det var bara bottenskrapet på tvättkorgarna. Sånt som aldrig blir av, stolsdynor m.m.
Det blev också städning av hela huset, välbehövligt. Trots att de har sopat utanför så blir det dammigt. Syns väldigt väl när solen skiner. Men nu är det fint för några dar.
Det kom några rejäla skurar och ett tag var det ihållande regn.
Tanken var att det skulle vara ring och socialträning i S-holm som jag tänkte ta med mig Zita och Nova på. Men jag hade ingen större lust att åka om det spöregnade.
Men vid 12.30 så började solen att skina. Tack och lov för då började Christoffer hemma match. Denna gång hjälpte han till att spela med de som är ett år äldre. Det visade sig att motståndarna dessutom hade med sig killar som var två år äldre än Christoffer. Sorunda fick se sig slagna denna gång. När de är 12 år spelar de med 11 man på plan, samma som vuxenfotboll och det är en omställning.

Efter fotbollen åkte vi till S-holm och ringträningen. Solen sken hela tiden men det blev mörkare och mörkare ju närmare stan vi kom. Jag började med att plocka ut Nova, då började det regna.
Men det är ju bra att träna i alla väder. Jag menar, det är ju inte säkert att solen skiner på alla utställningar. Men Nova bryr sig inte om vilket väder det är ute och har samma turbo ändå.
TACK för en kort men intensiv träning alla ni som var där. Det får vi göra om, med förhoppningsvis lite bättre väder.
Jag hoppas på att få lite kort som blev tagna, så kan jag uppdatera sedan med lite bilder från träningen.
Tack Staffan för att du ville vara domare till Nova, det behövde hon.

Som avslutning på dagen/kvällen så blev det bullbak. Så nu kanske det finns lite fikabröd att ta med sig på alla picknickar m.m. som stundas. Hm.. om jag känner denna familj rätt så är det slut innan veckan är slut. Trots dubbel sats. Men samtidigt är det ju roligt att dom går åt, annars undrar man väl ifall de inte var nå´ go´a.

Nej nu hälsar John Blund på. Måste natta hundarna och gå och lägga mig.
Godnatt allesammans!
Petra & Buffligan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus