Sol....

Publicerat: 2009-05-22 / 00:31:56 | Kategori: Allmänt
Ännu en dag med sol, härligt!

I morse vaknade jag av att Nova ville ut. Vi skyndade oss, men jag tror den egentliga anledningen var att hon ville in och äta mat.
Men nu kom jag upp så hela dagen blev utnyttjad i alla fall. Det är också skönt att promenera innan alla andra hundägare har vaknat.
Ute kvittrade fåglarna, man kände en svag bris från vattnet och häggen blommar och doftar ljuvligt. Kan det bli bättre?

Var iväg och skulle köpa hundmat på Granngården, såg att de hade öppet. Då var den sorten slut som jag skulle ha!? Men de skulle få in den i morgon och tack och lov så räckte maten till i morgon också så jag slapp leta reda på en annan affär som hade öppet på en röd dag. Det är lätt att glömma bort helgdagar ibland. Fick för mig att det var lördag. Skönt när man inser att man får vara ledig tre dagar till, inte illa.

Väl hemma igen så klippte Torgny gräsmattan och min uppgift blev att tömma bort gräset och kratta lite där vi klippte för hand. Skönt med en uppsamlare när man har amrisar som ska springa omkring på gräsmattan sedan.

De verkligen njöt av att vara ute i det fria hela dagen.
Nu ligger de och drömmer sött.
Ibland kan de skrämma livet ur en. Här i veckan så började någon av dom att yla mitt i natten, undra vad han drömde om?

Cilla har börjat få vara ute, annars ger hon oss ingen nattsömn. Cindy däremot börjar vara inne mer och mer. Kanske är det åldern som tar ut sin rätt. Men hon fångar nog både det ena och det andra, för jag var tvungen att avmaska henne igår. Våran trevliga granne mitt över sa att han brukar sitta och titta på Cilla när hon far fram på baksidan. Hon ser så rolig ut sa han. Kan förstå det, för hon jagar allt som rör sig + att hon inte vet riktigt hur hon ska fixa det hela.
Har sätt när hon klättrar i äppelträden, tror inte det är någon risk att hon får tag i någon fågel. De väntar tills hon balanserat upp, då flyger de till andra trädet.

I morgon ska det visst regna ute, trist. Men det är väl bra för växtligheten att det kommer regn ibland också. Det är ju ganska kallt på nätterna så på mornarna är det blött i gräset. Räcker inte det?
Nej nu får det vara sluttänkt för idag.

Godnatt! // Petra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus