Ny månad...

Publicerat: 2009-05-02 / 23:33:35 | Kategori: Allmänt
Hej på er allihopa!
Ja, så har det blivit en ny månad. Det är väldans vad fort det går. Tycker det var första april alldeles nyss med en massa aprilskämt.
Det blev en lugn Valborg, hundbad = Nova. När vi var färdiga så var de flesta på väg hem från brasan, smällarna var redan skjutna och det var FROST ute. Det bidrog nog till att de flesta var på väg hem.
Fotbollsklubben hade anordnat firandet med allehanda saker man kunde spendera pengar på, skjuta mål, kasta pil m.m.
När sonen skulle skjuta mål visade det sig att han hade tappat sin hundralapp, jag hoppas det var någon lika fattig som min son som hittade den. Han letade på kvällen och jag gick dit på morgonen med Isac och Zita för att se ifall någon kanske hade missat den i mörkret.
Hade det varit korvlukt el. chips lukt på den hade de garanterat hittat den, men nu luktade de mest på allt annat skräp som låg där.
Hm.. tänkte just det att hela skolan hade gått och städat snyggt i byn på onsdagen innan valborg. Det hade nog varit bättre att städa efter tror jag. Men barnen kanske tycker det är roligt att städa eftersom det säkert var många av dom som slängde nytt skräp på backen. 

I fredags var vi i Rimbo och hälsade på svärföräldrarna och tittade till våran husvagn som vi får ha stående där, jättesnällt.
Vi har något som heter Torrbollar i husvagnen och det är helt suveränt faktiskt. Det luktar fräscht i husvagen och inge fuktigt heller. Båda byttorna var nästan fulla av vatten, så vi laddade med nya bollar.


Farfar har köpt en traktor. Christoffer fick provköra den, det var väldigt spännande och han var jätteduktig.



Zita och Isac var hemma med Louise som skulle plugga.
Däremot var Nova och Gasto med oss. Vi har massor av kompost galler i husvagnen, som sitter ihop, så vi kan göra en gigantisk hage. Där njöt de av det vackra vädret. Försökte ta lite kort, men det var inte så lätt då de hela tiden skulle springa fram till mig och kameran. När de var på behörigt avstånd så tittade de bort eller så stod de  och åt på något i gräsmattan. Tja några kort blev det i alla fall.


Nova tittar efter matte, fotograf lillhusse.


Gasto tittar upp, då är ju Nova tvungen att titta ner.




Bra bild tycker jag, med tanke på att jag viftade med linsskyddet till kameran för att få deras uppmärksamhet, samtidigt som jag skulle hålla i kameran och fotografera. De´ ni! Synd på gallret som skymde min vackra amrispojke.
Hm.. Nova behöver nog effilera luggen bättre, ser ju ut som en påfågel. Effilera luggen är min akilleshäl när det gäller trimning. Får gå på kurs hos Yvonne, Red Mama´s.

Föresten så kanske Nova & Gasto blir moster och morbror till veckan, spännande. Återkommer när jag vet något. Så mycket vet jag att det bara kommer att bli buffa valpar.

Hade tänkt cykla idag. Men har inte kommit på vilken väg jag ska cykla ännu. Den väg jag brukar ta har ett träd som det har fallit av en massa klibbiga frön ifrån. De fastnar i pälsen och som om det inte var nog med att de klibbade ihop pälsen så färgar de dessutom pälsen gul. Nu syns det ju mest på de ljusa. Men jag vill ju inte ha toviga hundar i onödan.
Men i morgon MÅSTE vi börja nytt liv om det ska vara någon mening med att anmäla sig till ngn utställning. Cykling och utställningsträning. Vi har ca 6 veckor på oss innan Nova debuterar i Avesta SKK Nat. Första officiella utställningen på 10 månader, men det ska gå bra, det har jag bestämt mig för. Därför ska hon vara i toppform!

Nej nu är det bäst att jag är lite social med familjen. Torgny sa i torsdags att han tycker han får veta mera i dagboken än av mig personligen. Troligtvis syftar han på all hundbadande som blivit veckan som gått. Ska försöka att dela upp hundarna så det inte infaller badning av alla samma vecka.

Ha´det gått och njut av den sista lediga dagen för den här gången!
Kram Petra & Buffligan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus