Inte glömt...

Publicerat: 2009-05-26 / 22:49:27 | Kategori: Allmänt
Hej på er allihopa!
Jag har inte glömt bort er. Men ni får ha överseende några veckor framöver, för det är sååå mycket på jobbet nu.
Jag är helt slut när jag kommer hem, så det blir bara det nödvändigaste gjort. Vi är två ordinarie som jobbar på fritis nu, resterande är borta. För hur länge vet vi inte i dagsläget, puh! Tur att det är vackert väder ute i alla fall så man kan vara ute mycket.
Idag har jag haft lock för öronen HELA DAGEN. Jag har lite nedsatt hörsel, men nu hör jag helt plötsligt jättebra. Det blir som ett vakum och högtalarfunktion. Inte helt roligt med tanke på hur hög röstvolymen kan vara på jobbet bland barnen.
Ja ja jag får hoppas att det har gått över till i morgon.

Det har gått bra för Novas halvsyskon från Red Mama´s kennel. Så nu får vi hoppas att det håller i sig även när Nova ska ut i ringarna.
Zitas barnbarn på Chamris kennel fick ytterligare ett cert i helgen, grattis!

Själv har jag varit hemma och städat, tvättat och såna där roliga saker, hi hi.
På tal om tvätta. När jag kom till tvättstugan och hade laddat in ytterligare maskiner så trodde jag att jag blivit senil. För jag hittade inte tvättmedlet. Tänkte att jag kanske hade blivit så tankspridd att jag tagit hem paketet. Sagt och gjort jag gick hem och tittade. Men inget tvätt medel där heller. Konstaterade att någon stulit tvättmedlet!! Skitstövlar, det värsta var att nu fick jag bära hem smutsiga kläder igen och fick inte tvättat det jag tänkt. Hemskt att man ska behöva bära med sig tvättmedlet fram och tillbaka. Frågan är om man får ha kvar sina märkeskläder om man tvättar dom i tvättstugan. Det kanske också börjar försvinna, vem vet.
Det har börjat hända så mycket lustiga saker här i byn. Helt plötsligt har det blivit lite väl många inbrott, narkotika m.m. Vi misstänker vem det är. Men varför händer inget, vederbörande åker in på polisstationen och är ute lika fort igen trots att han blir tagen bla. med narkotika på sig. Vad är det som saknas, ska han köra ihjäl någon först. Ska någon av våra barn drabbas. Jag blir inte klok på dagens samhälle, var är vi på väg.

Nu har jag spytt ut mig lite så nu tänker jag gå och lägga mig. Jag kan sova lugnt, har ju trots allt fyra vakthundar här hemma.

Ha´en bra dag!
Kram Petra & Co

Kommentarer
anette swords | 2009-05-27 / 22:10:16 | http://www.ladyamris,com

Kul om du kommer ut i ringarna med dina vackra buffar!

Jo amrisar kan ju alltid slicka ihjäl en inbrottstjuv och dom hörs ju definitivt!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus