Utställning

Publicerat: 2009-03-28 / 22:54:20 | Kategori: Allmänt
Hej!
Ja, så har det varit utställning igen.
Förberedelserna började redan igår kväll med hundbad. Jag slutade jobbat ca.15 och då hade det börjat snöa lite smått. Efter fyra timmar när jag skulle börja bada Nova så hade det kommit ca.3-4 cm snö och backen var alldeles vit av blötsnö. När jag sedan var klar med min vackra hund så REGNADE det. Gissa om jag var glad? BLÄ!
Tur man har overall att dra på i nödfall, som det var igår.

I morse hade det börjat töa bort och det var väldigt slaskigt ute. Förstår inte varför det ska ramla ner när det ändå ska smälta bort dagen efter.
Som vanligt är jag uppe i varv efter att hållt på att bada hund så det blev några timmar i soffan framför tv´n innan jag kunde somna. Tyvärr blev det då inte lika många timmar sömn heller. Klockan ringde 06.00.
Min mamma är nere hos oss och hälsar på. Så det var hon och jag som skulle åka idag. Torgny och Louise skulle hälsa på släkt i Norrtälje och Christoffer hade fotbollsträning och skulle vara hemma. Han var även snäll och var hundvakt till Zita och Isac, TACK!
Så efter att ha packat bilen med nödvändiga saker och hundar bar det iväg. Det var bara hos oss det var spårigt, efter några km så var det snöfria vägar. Det tog inte mer än en timme drygt så var vi framme.
Gasto var hur duktig som helst, sa inte ett knyst när han lufsade in i utställningshallen. Lite otäckt tyckte han att alla stora Grand danois var (de hade off.utst. där) där de stod och tittade ner på honom. Men han höll sig till matte och vi hittade vår ring. Sedan var han mormors hund resten av dagen.
Nova däremot hördes när hon gjorde entré. Vet ej vad som hade hänt sen förra gången då hon inte sa ett knyst.
Tur vi var ute i god tid, för när det började närma sig vår tur i ringen så låg hon på trimbordet och var alldeles trött av alla intryck. Då hade vi flera gånger försökt att springa upp oss, men misslyckats då det var MASSOR  av människor och hundar överallt.
Nej tacka vet jag utomhus utställningar, tack och lov att det blir det framöver.

Inne i ringen skötte hon sig jättebra. Hon sprang jättefint och försökte stå. Men även denna gång så fanns det ingen matta att stå på och golvet är JÄTTEHALT.
Mamma försökte ta några kort, men de blev så där. Eftersom hon tog från andra sidan ringen, då hon var väsk- och hundvakt. Jag har i alla fall satt ut fotona på hemsidan. Ska försöka komma ihåg och ta ett kort med rosetten i morgon hemma istället.
Hon vann över en annan fin buff tik som har samma pappa som Nova och Gasto. Hon slutade som BIM!!!

Lika bra att hon inte vann, för det hade vi inte tid med. Efter utställningen åkte vi till blomsteraffären och till mormor/morfars grav, shoppade nytt gardintyg till köket och slutligen så handlade vi middag.
Sen åkte vi hem, rastade hundar, åt middag. Slöade framför tv´n och somnade i soffan.
Så när vi skulle släcka ner, det missade vi totalt. För då låg vi och sov i soffan.

Nej nu ska jag gå och lägga mig. Man förlorar ju en timme sömn i natt.
Godnatt på er alla!
Kram från Petra, vovvarna och katterna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus