Upp och ner....

Publicerat: 2009-01-22 / 21:43:06 | Kategori: Allmänt
Hej på er!
Här är det varmt, kallt, regnigt och blåsigt om varannat. Man vet inte vad man ska ha för kläder framme, hela garderoben tror jag snart.
Veckan har gått fort, vet inte vad jag hunnit med faktiskt. Känns som ingenting.

Christoffer har kämpat med bla. matematiken för att han inte skulle hamna så långt efter då han varit sjuk nästan en vecka. Nu visade det sig att de andra inte hade hunnit så mycket som läraren hade planerat. Så han låg hux flux före vissa elever. Men det kan väl vara en skön känsla.

Idag badade jag Isac och han blev som vanligt som en isbjörn. Han är inte trimmad i ansiktet utan det tänker jag göra i morgon innan jag går till jobbet. Har lite sovmorgon, men går jag upp lika tidigt som vanligt så borde jag hinna. Måste passa på nu när han är ren, så jag inte får grus i skären som är ganska nyslipade. Däremot är tassarna och svansen klippta och så jämnade jag till lite av nerklippningen på benen. Ska väl försöka ta något fint kort innan han smutsar ner sig igen.

Nova höglöper nu och stackars Isac tycker det är jobbigt att hon luktar så gott. Men han är duktig och varken markerar inne eller ylar. Gasto bryr sig inte annat än när han hittar hennes kissfläckar ute. När jag höll på att torka Isac så gnällde han och det var ju inte så underligt, för den lilla retstickan stod utanför toadörren och nosade.
Hon är inne på 12:e dygnet så det ska väl börja avta snart.

I morgon kväll ska jag vara med och fixa på Christoffers klassfest. Vi får hoppas att det vi hittat på, förutom att de ska dansa och käka godis m.m uppskattas.

Nej nu är det dags att natta lite hundar. Ni får ha en jättetrevlig fredag och helg!
Kram från Petra & Buffligan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus