Tvi vale....

Publicerat: 2009-01-19 / 23:41:12 | Kategori: Allmänt
Tvi vale vilket väder det varit idag!!!
Vaknade och fick se att det var vinte ute, någon centimeter snö. Men tyvärr visade termometern +. Det tog inte lång stund förän det ramlade ner snöblandat regn och så har det fortsatt hela dagen. Så nu har det torra väglaget bytts ut mot SLASK, grrr....
Zita avskyr att vara ute och förstöra sin fina frisyr, hemskt väder för en primadonna!
De övriga tre struntar fullkomligt vilket väder det är.

En kollega hade sett att bävrar hade jobbat vid en av våra dammar. Så vi beslutade oss för att undersöka saken närmare, kanske skulle vi kunna hitta var de hade byggt sitt bo. 9 barn bestämde sig för att följa med i våran expedition i det gräsliga vädret. Tur vi köpte in en kamera som både tål vatten och stötar, så vi kunde fotografera våran framfart. Vi hittade massor av spår efter bävrarna. Det är fantastiskt vad de kan göra med sina tänder. Träden var ganska grova. Jag sätter in några foton när vi framkallat dom från kameran. Batteriet tog slut efter ett tag nämligen, trots att batteriet visade fullt när vi gick. Där blev vi lurade.
När vi hade tittat på vad bävrarna gjort, ej hittat deras bo, beslutade vi oss för att hitta något bra ställe att äta mellanmål på. Vi går "min" hundpromenadstig och efter en brant backe så hittade barnen ett berg som de ville klättra upp på. Alla kämpar upp i snön, isen och snårblåsten, så vi bestämmer oss för att detta fick bli våran fikaplats med vy ända bort till kalkbrottet.
Efter fikat hade klockan blivit så mycket, några hade blivit väldigt blöta och frös, så vi bestämde oss för att gå tillbaka till fritis.
Tummen ner för fingervantar/handskar, tacka vet jag tumvantar, de värmer bra.
En annan tanke som slog mig var, låt era barn röra på sig mera. Flertalet har ingen kondition och ork, de klagar efter några hundra meter, skrämmande!

Idag har Yvonne O. Björkman, G-M Blom och J. Blom varit upp till Carina (Caci´s kennel) och tittat på lite hundar. Då var de snälla och fotograferade Meija (Nova och Gastos syster). Jätteroligt att se henne. Jag har satt ut ett uppställningsfoto som Yvonne tog på hemsidan. Jag hoppas kunna uppdatera med lite flera foton som Josefine tog.
Jag tycker hon är jättefin!!!

I December fick jag ett jättefint julkort på Nellie som bor i Motala. Jag blir så glad att se att mina små skyddslingar mår bra och blir väl omhändertagna. Tack till Dorothy och Carina med familjer!!!

Ha´det nu så bra och håll tummarna för att det kommer kyla igen.
Kram från Petra & Buffligan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus