REGN!

Publicerat: 2009-01-26 / 22:14:16 | Kategori: Allmänt
Hej på er allihopa!
Här är det inte muntert precis. Det har regnat hela helgen och det känns som om det har varit kväll i tre dagar.
Nu utlovar de kyla, så jag hoppas att det är sant. Snön kan jag vara utan nu, för det bara slask efter några dagar i alla fall.

Igår badade jag Nova och jag blev glatt överraskad. Hon var nästan inge tovig, trots att hon löper. De tovorna som hon hade försvann med några borsttag, så jag hoppas att detta håller i sig.
Idag hade jag tänkt att bada Zita, men jag tappade all energi när jag kom hem.
Det ska bli skönt när Nova slutar löpa, så allt kan återgå till det normala. Det är jobbigt med detta sluss system och jag tycker synd om killarna. Kompostgaller överallt.
Om jag ska vara ärlig så är det inte bara pga hundarna som det är kompostgaller, även Cilla är med på ett hörn. Försöker att minimera hennes tillgångar till sladdar och kablar.
I dag när jag kom hem tyckte jag att det luktade bränt. Vad det var vet jag inte, kanske kom det utifrån. Men jag tänkte på en gång att nu har hon gnagt på någon kabel utan att bita igenom.
För Cilla själv låg så nöjd i fönstret när jag kom hem. Som sagt, jag hittade ingen skadad kabel än så länge. Får hoppas att allt är oskatt.

De utlovade korten på Isac har inte blivit tagna pga "skitvädret" som varit. Men han är ganska ren fortfarande, för matte har tvingat på honom overall och öronskydd, stackaren (hi hi). Så blir det bara lite bättre väder så kommer dom.
Jag tycker att Meija (Gasto & Novas syster) är så lik Isac, så jag måste ju bevisa det med kort. Den som väntar på någonting gått.......

Ha´det så bra!
Kram från oss alla!

Zita 6 år.
Zita 6½ år.
Det är svårt att tro att det är samma hund med 6 månaders mellanrum el. vad säger ni?

Kommentarer
anette swords | 2009-01-28 / 19:54:05 |

Zita ser jättefin ut! pälsen verkar växa av bara den. Hon ser ut som Milan när hon är nyfönad en gräddbakelse mums!



Kram Anette


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus