Dagarna går....

Publicerat: 2009-02-05 / 23:57:34 | Kategori: Allmänt
Hej!
Som sagt, dagarna bara springer iväg känns det som.
Denna vecka har varit lite hektisk.
I måndags började de att renovera i köket. Nu har de satt upp nytt kakel där det saknades, vi har fått en ny spis. Sen har det fixats lite annat också. Dessutom plockades alla skåpsluckor och lådor bort för att de skulle lackas om. Lådorna var så gamla så frontarna gick inte att ta bort. Så nu måste innehållet i dessa lådor förvaras på annat håll.
Jag säger bara det, tur man har luckor. Det är inte snyggt som jag har det nu, med diverse mjölpåsar, tw-burkar, 150 olika muggar osv. Nej tacka vet jag luckor. När jag kom och gick med hundarna nu i kväll så syntes det väldigt väl utifrån,det var inte snyggt, snyft. Men det är bara att bita ihop, det blir nog jättefint när det är färdigt.
Nu ikväll har jag i alla fall plockat ner allt som låg huller om buller på bla. köksbord och skåp i kartonger. Lite mera ordning blev det.

Veckan har som sagt bara sprungit iväg. Den har bestått av hundbad, Nova. Läxhjälp, hundrastning med kombinerad träning och kvällsmöte på jobbet.

Nova springer fortfarande väldigt fort, vet inte riktigt hur det ser ut??
Isac och jag har anmält oss till en agilitykurs i vår. De har ett intagningsprov (lydnad) innan, så det är det vi håller på att tränar till. Ibland går det bra och ibland mindre bra. Frågan är om det är med eller utan koppel?!
Jag hoppas det mest är tikar med på kursen.
Gasto ser ut som ett litet troll, så honom ska jag bada och klippa i helgen.

Zita är som vanligt en liten prinsessa. På kvällspromenaden tog prinsessan ett motionsvarv efter en katt. Antingen försvann katten illa kvickt och hon gav upp eller så lydde hon matte. Matte hoppas på det sistnämda, men troligtvis var det första alternativet som stämde in. Annars brukar hon vara väldigt lydig och avbryta om hon sätter efter något. Kanske kände hon på sig att matte inte skulle skrika allt för högt vid 23-tiden mitt i bostads området, den rackarn!
Ja ingen skada skedd, Zita kom tillbaka och gjorde sina förnödenheter fort, eftersom magen kom igång. Katten fick lite motion, kan behövas så han klarar av att springa ifrån rävarna.

Tror att Cilla ska till att börja löpa. Hmm... tror att hankatter börjar samla sig runt huset. Får väl höra av mig till vet. Therese om kastrering. Det ska nämligen inte bli några kattungar i detta hus och jag vill inte ha en massa hankatter som springer och kissar på mina fina ute möbler.

Nej nu ska jag krypa till kojs!
Ha´en trevlig fredag och helg!
Kram Petra & Buffligan.

Ps. Det har snöat här så nu väntar vi bara på kylan, så hundarna slipper se ut som en blandning av snögubbe och snöboll. Ds.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus