Nova löper

Publicerat: 2009-08-03 / 21:06:24 | Kategori: Allmänt
Hej!
I går när jag var på promenad så träffade jag en förälder med en flat. ung hane. Hon undrade om det var ngn av mina hundar som löpte? Nej sa jag, Nova ska börja snart. Men jag har också märkt på mina hanar när vi är ute att det är väldigt intressanta lukter över allt.
Hm.. vad man kan ha fel. Isac var så väldigt intresserad av Nova i morse när hon kom in efter promenaden. Men när jag sa till honom att låta henne vara så slutade han. Sen har jag inte märkt något mera. Men på skoj tittade jag henne i rumpan när vi var ute. Jo, ta me sjutton så hade hon inte börjat löpa.
Det är väl konstigt att de inte bryr sig om henne inomhus men ute så drar de iväg och ska lukta och leta reda på henne. Knäppis Isac sa jag, hon är ju inne tillsammans med dig i vanliga fall??? Blir inte klok på hur hundar tänker?
Det är väl typiskt att hon ska börja löpa nu, när hon är anmäld till två utställningar. Men jag har räknat ut att hon har löpt ca 20 dagar när det är dags. Så det bör ju vara så gott som över då. Men frågan är hur hormonerna är.

Carola har anmält Meghan & Carina har anmält Meja till ACC. Därmed så kan Zita ha Avelsklass med Meghan, Meja, Nova & Isac!! Det ska bli jätteroligt! Ev. blir det Zitas sista framträdande, så vi hoppas på storslam så klart.
Ett stort TACK Carola & Carina för att ni anmält Zitas valpar!

Det har varit ännu en toppendag med massor av sol.
Har hunnit vara ute på tomten och plockat små äpplen som ramlat ner i blåsten. Eller om det är de nedriga skatorna som byggt bo i ena trädet som kastar ner dom.
Men hundarna blir inte så toppenbra i magen när de ligger och gnager på äppelkarten, så det är bara att plocka och se glad ut.
Däremot så är krusbären och vinbären klara. Mums tycker Gasto & Nova. Gasto är värst, som vanligt när det är något ätbart.
Försökte plocka lite smultron som börjat växa på tomten, förra veckan, men det var inte lätt när man ska slåss med hundar om bären. Några blev det till mig och resten tog hundarna.
Dom säger att det är mycket svamp och blåbär i skogarna. Men jag vet inte om det är någon idé att ta med sig hundarna, för Gasto lär ju äta direkt ur hinken skulle jag tro eller trampa ner svampen.
Det värsta nu är all mygg och fästingar som börjar göra intrång i våra liv. Tvi vale!!!

Ha´det så bra allihopa!
Kram Petra & Buffligan.

Kommentarer
Carina Östberg | 2009-08-05 / 16:48:20 |

Håller tummarna för er på ACC utställningen!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus