Cirkus på byn...

Publicerat: 2009-08-13 / 18:47:43 | Kategori: Allmänt
Hejsan svejsan!
I dag har vi cirkus på besök i byn. Vi skämtade på jobbet och sa att cirkus är det så att det räcker ändå ute på byn, hi hi.
Men barnen tycker säkert att det är roligt. Ingen från våran familj ska gå i år. Louise arbetar och Christoffer är på fotboll.

I dag har det inte varit någon bra dag för min del, då jag haft huvudvärk sedan i tisdags som inte vill försvinna. I dag blev det kulmen som utlöste ett migränanfall. Tack och lov så känner jag mig bättre nu.
Jag är väderkänslig och det är svart på himlen och har så varit nu i flera dagar. Sedan så skiner solen mestadels, men spänningarna finns ju där ändå.

Nova badade jag igår och tanken var att Zita skulle bada idag. Men det orkar jag inte, hon får nog bli det på lördag.
I morgon har jag lovat att fixa i ordning en engelsk springer spaniel, får väl se hur det går. Tur det inte är någon som ska på utställning. Han vill bara få honom badad och klippt. Ska göra mitt bästa för att han ska se ut som en springer.

Nova höglöper nog nu, för Isac har det lite jobbigt. Det luktar ju såå gott ute nu. Inne är det lugnare, som tur är.
Han gjorde mig ordentligt orolig när han inte gjorde ifrån sig ordentligt på hela da´n. Sen på senaste turen som vi tog bara han och jag så kom det, tack och lov. För jag började undra ifall han ätit något som gjort honom förstoppad. Men jag tror det är löplukten som gör honom alldeles stissig.

Fick pm för Vallentuna idag. Nova ska in som hund nr.71 i ringen, så vi behöver inte upp i ottan som tur är.
Lär ju vara lite trött efter utställningen på lördagen i Södertälje, både jag och hundarna.
Sedan blir det ett uppehåll till ACC i Örebro. Ni har väl anmält dit?! Jag ska i alla fall anmäla Nova och sedan funderar jag på att anmäla Gasto. För jag tycker han bara blir finare och finare för varje dag som går. Frågan är bara om han har för mycket päls för nerklippt el. om han har för lite päls för vanlig öppenklass. Känns som han är i en gråzon liksom. Men jag har några veckor till att fundera på hur jag ska göra innan anmälan går ut.

Cindy har varit borta ca 1 vecka nu, inge roligt alls. Är rädd för att det har hänt något. Visserligen så har hon en sommar varit borta så länge som 8 veckor. Men det var i yngre dagar och de senaste somrarna har hon varit hemma.
Det känns som om de vilda djuren har kommit väldigt nära in på knutarna och eftersom hon är inne på sitt 11:e år så kanske hon inte är lika reaktionssnabb som förrut. Men än har jag inte gett upp hoppet om att hon ska hitta hem.

Cilla däremot håller sig, peppar peppar, här runt omkring hela tiden.

Ha´det så bra!
Kram Petra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus