SOL...

Publicerat: 2009-04-29 / 23:04:34 | Kategori: Allmänt
Jippi, ännu en dag med vackert väder!
Det har varit vackert väder länge nu, peppar peppar. Blommor, rabarber, gräslök m.m. har börjat växa, så nu får vi hoppas att det inte blir någon köldknäpp. Det blev det förra året, så mina nyplanterade smultronplantor dog. Tror inte det kommer upp några nya i år, men jag får väl se när det blir varmare.
Jag har även planterat några krukor med pelargoner som jag satt vid ingångarna. Det blev en färgklick.
Förut från början när vi bodde här så kom det ut en lastbil med uteblommor som vi fick köpa till bra priser genom Nynäshamnsbostäder som vi hyr av. Väldigt praktiskt + att det var väldigt fina och bra blommor. Men det har de dragit in som allting annat. Men hyran, det höjs.

Nu är Isac och Gasto både nybadade och nytrimmade. Ska ta lite nya kort så ni får se snyggingarna.
Tyvärr så har de redan börjat bli dammig igen.
Den där sopbilen blir jag inte riktigt klok på. Den var här idag efter en veckas uppehåll, men sopar de upp allt. Nej den sopar lite här och där och inte där jag brukar gå och promenera. En raksträcka vid skolan, så jag får väl cykla där fram och tillbaka, hi hi.

I morgon är det valborg med brasa och raketer. Synd om alla djur som reagerar på smällare, har tur för mina bryr sig inte.
Får väl se ifall jag masar mig ner till majbrasan och tittar på lite fyrverkerier. Barnen lär ju vara där i alla fall med sina kompisar.

Nu har valparna kommit hemma hos Anette, Lady Amris, det blev 3 tikar och 3 hanar - alla svarta. Grattis Anette och Carola!

Ha´en riktig trevlig Valborgsmässoafton!
Kram Petra & Buffligan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus