Äntligen....

Publicerat: 2009-04-26 / 00:20:00 | Kategori: Allmänt
Hej på er!
ÄNTLIGEN har de börjat sopa här i byn. Men jag hoppas inte maskinen gick sönder på em, för då försvann den och allt är bara halvfärdigt. Jag hoppas den kommer tillbaka i morgon eller jag kanske ska säga idag efter som klockan är så mycket.

ÄNTLIGEN har jag blivit av med min migrän. Just nu känns det som bomull i huvudet. Man blir lite färdig efter ett antal dagar med värk och sedan den där hemska smärtan.

Egentligen skulle jag ha varit med Christoffer och städat med hans fotbollsklubb. Gräsplanen skulle fixas, stuga m.m. Nu var han där själv, hur mycket han hjälpte till vet jag inte, men roligt hade han nog i alla fall. För han var borta nästan hela dagen.

På tal om fotboll. Igår var det match 2 i St Erics Cupen för Christoffer och det blev en skrällseger för Sorunda med 9-0. Så nu leder de serien tillsammans med Tumba som har lika många poäng och målskillnader. Ingen dålig start på säsongen. De spelar jätteduktigt! Jag är ingen idol av fotboll egentligen, men de har blivit så duktiga på att passa varandra. Så det är en fröjd att se dom när de spelar. Det är inte en massa egoister som springer omkring utan de spelar som ett lag. Roligt att se hur de har utvecklats. Mycket tack vare deras tränare Thomas och lagledare Leffe, de är guld värda för laget.
I morgon söndag ska han hjälpa till och spela med 96:orna. De spelar i 11-mannalag och har svårt att få ihop spelare så det räcker.

Idag har hundarna kunnat vara ute på baksidan nästan hela dagen. Det tycker de är jätteskönt. Men det är ganska jobbigt också. För det är mycket som händer och som ska vaktas. Helst nu när häcken är borta runt om tomten. Då ser de ALLT tack och lov skäller de inte på allt. Men de tycker inte om människor som genar över gräsmattan för nära våran tomt eller andra hundar som går förbi för nära.
Nova är värst och får med sig de andra när hon springer omkring och muttrar.
Zita känner nga dofter i marken och rullar sig. Som tur är så är det inget igelkottsbajs el. annat som fastnar i pälsen. Däremot så fastnar det mossa, gamla löv som krossas under henne, i pälsen. Det är inte det lättaste att få bort.

Jag väntar med spänning på att valpar ska anlända i Älvsjö hos Anette. Är ni också nyfikna så har de en egen hemsida som ni kan besöka. Lady Amris som finns på mina Länkar.
Hon har gått 63 dagar på måndag. Zita gick över första gången och fick en dag tidigare andra gången.
Jag håller tummarna för att allt går bra, både för mamman och valparna.

Nej, nu ska här sovas så jag orkar upp i morgon.
Ha´det så bra!
Kram Petra & Buffligan.

Kommentarer
anette swords | 2009-04-28 / 10:38:07 | http://www.ladyamris.com

Tack! nu har dom kommit och spännande var det!



Tack för grattisarna.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus