Katt + hundar= sant

Publicerat: 2008-09-26 / 21:30:12 | Kategori: Allmänt
Hej på er!
ÄNTLIGEN HELG!!!
Veckan har gått fort som tur är, med kvällskurs osv. Det ska bli skönt med två dagars ledighet.

Christoffer ska spela sin sista S:t Eriks cups match i morgon, hemma. Den är ingen viktig match eftersom de redan vunnit serien, men det vore roligt ifall de vann den också. Då har de bara förlorat första matchen och vunnit resterande 10.

I dag stängde jag fritis och slutade kl.18. När jag kom hem så möttes jag av Gasto som hade träffat Cilla och tyckte livet var toppen. I förrgår fick hon träffa Zita och det gick också bra.
Efter promenaderna så fick hon träffa Isac. Hörde att hon väste lite, men när Isac och jag satt i soffan så kom hon upp dit hon också. Satte sig på ryggstödet och Isac hälsade på henne. Allt lugnt.
Så kom eldprovet, Torgny släppte ut alla hundarna i huset. Cilla satt lugnt kvar, t.om när Nova hälsade. Nova som jag trodde skulle vara den som gick hårdast åt, var försiktig, så nu är de tillsammans allihopa.
Visserligen inte ensamma, utan med oss.

Cindy var inne och nosade på Cilla. Perfekt tänkte jag, nu blir de sams. Men Cindy tänkte efter nga sekunder och kom sedan på att hon fortfarande var grinig, tyckte illa om Cilla och fräste till Cilla. Sedan skulle hon ut igen.

Nej nu ska jag glo lite mera på tv innan jag kryper till kojs.
Ha´en trevlig helg!
Kram Petra, Zita, Isac, Gasto, Nova, Cindy & Cilla.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus