Dagarna dom går och går......

Publicerat: 2008-09-04 / 22:12:46 | Kategori: Allmänt
Tjoho!!!
Så var då denna vecka snart slut.
Förra helgen startade med att kylen hade gått sönder, -4 grader. Så i veckan har vi försökt att få det reparerat, inte det lättaste. Just nu har vi ett lånekylskåp, knappt hälften så stort som det vanliga. Men man får väl vara nöjd med det lilla, för det var inte lätt att förvara mat i kylväska med frysklampar. Massor fick slängas. Nu hoppas vi att det blir reparerat till veckan som utlovat.
Ibland undrar man om hantverkare och företag inte tror att man arbetar. Vi kommer ngn gång på fm. Hmm.... fm räcker ju flera timmar. Nu jobbar ju jag 5 min. från hemmet. Men tex på tisdag när de ska komma och laga kylskåpet ska vi iväg på friluftsdag på fm. Det brukar ordna sig på ett eller annat sätt, men jag bara tänker hur de tänker????

Veckan har varit en blandad kompott på väderfronten. Dagarna har blandats av sol och spöregn.

I onsdags var vi till Gubbängsgärdet på ringträning. Det var först och främst Nova det gällde, men Gasto fick följa med på socialträning.
Nova var riktigt duktig, så jag var nöjd. Men trots framgångarna så väntar jag med utställningar till 2009.
Hemma på promenaderna så försöker jag utmana istället för att fly från de jobbiga situationerna. Det går ganska bra. Gasto är sämst, han skäller gärna på andra hundar.
Jag försöker att rasta dom en och en så ofta som möjligt och då går det mycket bättre.

Isac & Nova rastar jag oftast ihop (när vi inte går en och en), de har samma fart och energi. Så jag tycker de har mest utbyte av varandra, helst när de är lösa.

Nej nu är det läggdags, ha´en jättetrevlig fredag och hoppas helgen blir bra!!
Kram från Petra & Buffligan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus