Skog & vildsvin

Publicerat: 2008-10-23 / 22:44:52 | Kategori: Allmänt
Hej på er allihopa!
Dagarna bara springer iväg. Har tänkt i flera dagar på att jag skulle skriva några rader, men ack vad det har blivit av. Men nu sitter jag här och ska få ner några rader innan John Blund grusar ner ögonen fullständigt.

Idag var jag ute i skogen igen. Hmm.... inte med Nova, sist vi var ute i skogen så kunde hon ju knappt gå pga alla pinnar m.m. som fastnade i pälsen. Nova fick gå en längre promenad med boll lek i stället. Man kan säga att hon gick runt på byn och samlade upp en massa löv som hon sedan lämpade av inne. Som sagt, det är höst nu och trots att jag försöker få bort löven innan vi går in, så ser det ut som en skogsbacke inomhus efter en stund. När löven torkat och ramlat av. Nu har de även klippt gräsmattorna runt omkring, måttligt roligt.
Övriga hundar fick i alla fall gå i skogen.
Gasto fick gå själv med mig. Han snubblade några gånger tills han insåg att man måste lyfta på tassarna när man går i skogen. Men han verkade tycka att det var riktigt roligt och höll sig för det mesta i mattes närområde.
Zita och Isac, de for omkring i skogen i 100 knyck! Fram och tillbaka, upp och ner, studs hit och dit. De var som kalvar på grönbete. Men även de höll sig i närheten och hade stenkoll på mig.
Nu undrar ni säkert ifall det var nu vi såg vildsvin?!
Som tur var så slapp vi det. Nej vildsvinen fick vi se när Torgny och jag var på väg ner till Nynäshamn i tisdags.
Vi satt där i bilen och helt plötsligt så fick vi se något som rörde sig på vägen lite längre fram.
Det visade sig vara 6 st. vildsvin som bestämt sig för att ta sig över vägen. Då kan nog inget stoppa dom och de tittar bara rakt fram när de springer.
Jag tycker det är riktigt roligt att se dessa djur, men jag vill då sitta i bilen på säkert avstånd.
Jag vill inte möta dom på en skogspromenad eller hitta dom i fronten på bilen. Det sägs ju att det är som att köra in i en stenvägg när man råkar köra på dom.

Godnatt!
Petra, Zita, Isac, Gasto, Nova, Cindy och Cilla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus