Jag har inte glömt....

Publicerat: 2008-10-15 / 22:50:10 | Kategori: Allmänt
Hej på er!
Jag har inte glömt att skriva i dagboken, det har helt enkelt funnits ngn tid över till det.
Några foton har det inte heller blivit, tyvärr. När hundarna äntligen var klara så regnade det, sedan har jag haft kvällsmöten på jobbet, jobbat sent osv.
Tråkigt men sant, så är det mörkt ganska tidigt nu och värre blir det väl när man ändrar klockan eller?
Håller inte riktigt koll på det där.
Peppar peppar så står alla på benen här hemma. Mer än vad vissa kollegor gör på jobbet, vilket resulterar i merjobb för en annan.
Det som måste göras med hundarna inom snar framtid är att trimma Nova och fixa i ordning Zita. Funderar starkt på att klippa ner henne helt.
Cilla är busigare än nånsin och ska vara med överallt. Hon busar med hundarna och får dom att jaga henne, då är hon nöjd när hon hoppar upp där de inte kan nå henne.

I kväll fick jag äntligen till sidorna som inte ville bli uppdaterade på nätet. Så nu finns det lite nya bilder på bla. Kattgalleriet. Som visserligen har hunnit bli lite gamla eftersom de inte synts i rutan när jag ville. Men som sagt jag ska försöka bli lite flinkare med kameran framöver.

Vi har gjort lite skogspromenader, det älskar dom.
Hmm.... det var väl inte så passande med Nova och hennes långa päls. Hon hade med sig hela skogen hem, trots att jag gick och plockade ur pälsen var annan meter för att hon skulle kunna röra sig över huvud taget. Amrisar i päls är inte gjorda för skogspromenader.
Övriga hundar är det inga problem med, på dom fastnar det ingenting. Däremot så försvann Gasto i ljusets hastighet från Zita och mig i skogen. Det visade sig att han hade spårat Nova som hade promenerat där strax innan, men att hon nu var inne istället för honom själv, det hade han glömt bort. Men efter lite visslingar och rop så kom han lufsande med hängande tunga, så på det sättet så fick han gå rundan två gånger.
Zita skuttar omkring som en valp i skogen och tycker livet är toppen. Ibland tror hon att hon är jakt hund och vädrar rådjur, men det går bra att avleda. En annan sak hon tycker om är att spåra, då är hon okontaktbar så länge hon inte hittar det hon spårar. Det är väl en bra egenskap eller?? Jag är inge kunnig alls i spårning, men kanske något att satsa på med Zita istället för utställning om jag nu inte orkar med hennes nya gräsliga päls.

Nej nu får det vara slut med tankar för denna gång. Ska upp i ottan och öppna fritis i morgon, så nu väntar John Blund.
Hoppas vädret är bättre i morgon, nu spöregnar det ute här hos oss, snyft!

Ha´en bra dag!
Kram från Petra med familj.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus