Snö!

Publicerat: 2008-11-20 / 23:04:48 | Kategori: Allmänt
Tjoho!! Äntligen lite kyla!
Hej på er allihopa! Nu har det snart gått en veckan igen och advent står snart för dörren. Ibland går tiden bara så fort, vet inte hur man ska få dagarna att räcka till.
Peppar peppar har jag sagt när en efter en på jobbet blivit förkyld, men nu har det blivit min tur. Jag ser ut som Rudolf med röda mulen. Får väl se ifall jag står på benen i morgon också, måste bada Nova.
Vad har då hänt den senaste veckan förutom allt det vanliga. Tja, inte mycket.
Jag hade tänkt att få till något fotografi som jag kunde använda i julannonsen i Yankee-nytt. Men antingen så har det regnat eller så har jag slutat så sent så det har varit mörkt när jag kommit hem.
Föresten så är det oftast mörkt både när man går till jobbet och kommer hem nu för tiden, trist.
Det har varit väldigt mycket regn den här veckan till min stora förtret, för mina nybadade hundar som skulle fotograferas blev snart smutsiga igen.
I söndags kom de första snöflingorna, men de hade redan smält när de landade på marken. Däremot så snöade det mera igår så det var riktigt slaskigt och fint på kvällpromenaden, (ironi).
I morse var det minusgrader, så slasket hade blivit en isbana. Man fick välja, antingen halka omkring och hoppas på det bästa på vägarna eller hoppas på att alla hundägare varit duktiga och plockat upp efter sina skyddslingar och gå i gräskanten. Jag varvade mellan båda tingen och lyckades undvika högarna som inte blivit upplockade.
Jag trodde det var hurtiga människor som har hundar, men de verkar inte orka böja sig ner och plocka upp efter sina hundar eller är det så att det är för dyrt med påsarna??? Ja, man kan ju undra vad det beror på, äckligt är det i alla fall och tyvärr så får alla hundägare skit för det, även vi som plockar upp. Smällar man får ta.....

Igår och idag har vi haft krig här i Stora Vika!
Va! Det är väl fred i Sverige? Jo, men ??? Livgardet någonting var här på en stor övning och slutstriden skedde här i Stora Vika. Nu höll de mestadels till vid den nerlagda fabriksområdet, men de hade något i PRO-lokalen här bredvid vårat hus. Vi slapp pangande runt knuten i alla fall, inte för att någon av hundarna är skottberörda, tack och lov.

Jag hoppas att jag ska kunna uppdatera med lite nya foton inom kort. De har ju lovat sol och snö i helgen. Återstår väl att se vad det blir.
Ha´det så bra!
Kram från Petra & Buffligan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus