Sol!

Publicerat: 2008-05-08 / 22:05:43 | Kategori: Allmänt
Hej alla glada soldyrkare!
Här har det varit toppenväder i flera dagar, skönt.
Våren är här och det börjar bli grönt både i träden och på marken.
På vår gräsmatta är det mestadels mossa. Inte så roligt kanske, men ganska praktiskt. För man behöver inte klippa gräset, mossan, så ofta. Till hösten ska vi försöka utrota mossan genom att vända gräsmattan. Den åtgärden vill jag inte ha nu, för jag vill kunna utnyttja gräsmattan.
I stället ska det upp staket. Vi har inhandlat det mesta, så i helgen ska det ljutas stolpar.
Jag hoppas inte husse behöver allt för mycket hjälp, för jag måste bada och trimma Gasto och Nova inför nästa helgs utställningar.
Isac måste också bada och trimma sig. Han ser ut som en rotborste i ansiktet. Alla vi möter tycker han är sååå gullig, men pälsen ska bort.

I helgen fick jag mitt nya utställningstält. Jätteroligt och självklart prövade jag att sätta upp det på en gång. Måste ju veta hur det går till om det regnar när jag är på utställningen och vill ha upp det fort. Det är ett sån´t där kupoltält som vi tycker alla reser så snabbt och det ser så smidigt ut. Hmm.... Är det någon som har tips på hur man sätter upp det smidigt och snabbt? För det gick inge vidare snabbt för mig.
Mitt gamla tält gick mycket fortare och lättare att sätta upp. Förhoppningsvis så var det för att det var första gången och jag inte hade fått in snitsen. Vi får hoppas att det inte regnar nästa helg. Jag tänker vara ute i god tid till utställningen.

Gasto på utställningen i Hågelby 1/5-08.
image2


Tyvärr så kan jag inte uppdatera hemsidan med nya bilder. Det blir jättefint på hemsidan när jag fixar och grejar, men när jag sedan ska få ut allt på nätet, då vill inte bilderna uppdateras, hur jag än klickar. Så jag måste nog ropa efter hjälp skulle jag tro.
Så ni får hålla till godo med dagboken så länge.

Valpar finns på Light Dream´s kennel i färgerna buff & svart.

Batman 4 veckor.
image3

Ha´en trevlig helg!
Kram från Petra, Zita, Isac, Gasto & Nova.

Kommentarer
G-M | 2008-05-08 / 23:03:01 | http://www.lightdreams.se

Tack snälla för att du sätter ut om mina små sötnosar :)
Må så gott och hoppas ni får en härlig helg i det underbara vädret!
//G-M


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus