Första utställningen utomhus avklarad.

Publicerat: 2008-05-01 / 13:39:21 | Kategori: Allmänt
Hej allihop!
Så var då den första utställningen utomhus avklarad. Hur det gick? Det återkommer jag med, vi börjar från början.

Det har varit fint väder i flera dagar, skönt. Men igår när jag gick hem från jobbet vid 18-tiden hade regnet kommit. Snyft!
Väl hemma så satte jag igång med att bada Gasto. Fyra timmar senare var jag riktigt nöjd med resultatet.
Det var bara att krypa till kojs så man skulle orka upp på morgonen igen.
När klockan ringde trodde jag att jag skulle jobba. Men kom på att det var ju utställning, det var därför klockan ringde.
Det var bara att hoppa upp. Ute duggade det lite lätt. När alla sysslor var gjorda gav vi oss iväg, i väldigt god tid visade det sig. Men bättre det än att man kommer med andan i halsen.
Gasto skulle in som tredje hund, så jag hade räknat med en kort utställningsdag.
Gräset var inte så superkort klippt och det var blött. Så min vackra uppborstade hund blev snabbt blöt, han är som en svamp. Det var två hundar till som han skulle tävla emot. Vi kom på andra plats efter Lord som är champion. Så det är jag nöjd med. Grattis Anna & Sandra till Bir-vinsten. Tyckte väl däremot att Gasto var värd en hp-rosett i alla fall. Men det tyckte inte domaren.
Nu måste jag ligga i med träningen och få honom att ligga på i kopplet. Vi måste även träna på blött gräs, för det tycker han inte är roligt att springa i. Det vet jag från våra promenader. Han ser jätterolig ut när han drar upp tassarna för att slippa det blöta. Tyvärr var det precis så som domaren tyckte han gjorde idag. Vi får hoppas att det är torrt nästa utställning eller att han lär sig. Det vore ännu bättre. Han ligger på ganska bra när vi tränar hemma. Kom på att jag använder ett annat koppel när jag tränar mot när det är utställning. Ska pröva med träningskopplet även på utställningen nästa gång. Det är lite mjukare men har mera styrsel.
Ja ja vi får se, nu är han i alla fall anmäld till tre utställningar innan världsutställningen.
Nova däremot, hon ligger på i kopplet. Där behvöer vi träna på att se lite eleganta ut istället. Inte som att vi ska komma först i mål.
Nej nu ska jag göra lite nytta. Ha´en fortsatt trevlig helg!

Kram Petra & Buffligan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus