Trevlig midsommar!

Publicerat: 2008-06-22 / 22:45:16 | Kategori: Allmänt
Hej på er allihopa!
Så har då midsommar helgen varit för i år.
För våran del så var vi hos bla. svärföräldrarna i Norrtälje. Det var lugnt, soligt och helt perfekt!
Jag tror att jag åt från det att jag slog upp ögonen tills jag somnade. Hundarna var ute hela dagarna och njöt de också.
Men i går när vi kom hem var de ganska trötta. De sov och sov. Kanske tyckte de som man brukar säga: borta bra men hemma bäst.

Nu börjar det närma sig den stora dagen för Gasto. Två veckor kvar till världsutställningen. Måste investera i mera balsam och schampo. Gasto själv tycker nog att han kan vara som han är. Nu för tiden så går alla hundar och gömmer sig när jag börjar blanda i ordning schampo m.m. Om de blivit badade dagen innan ligger de kvar, precis som de vet att mig gäller det inte, för jag har alldeles nyss uthärdat timmarna på trimbordet.
Men när de väl är infångade så är de jätteduktiga, både i badet och när de ska fönas. Men att trimma samma dag som de har badats, det är inte att rekomendera. Där går gränsen för vad de orkar med på en dag. Tassarna brukar de få utstå, för att inte saxen ska bli slö. Tyvärr har den nu fått hack i sig så jag måste försöka få den slipad så fort som möjligt.

Om ni kan läsa detta så har ni troligtvis kommit in på hemsidan. Jag ska få över hemsidan till ett nytt webhotell. Försökte innan jag skrev detta, men jag lyckades inte. Där gick gränsen för min datakunskap. Så jag hoppas att det ska vara fixat inom kort med hjälp av ngn som kan. Sedan hoppas jag även att det inte ska vara så svårt att komma in på sidan och att den inte ska låsas sig stup i kvarten.

Ha´det så bra!
Kram från Petra, Zita, Isac, Gasto & Nova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus