God fortsättning....

Publicerat: 2008-12-25 / 21:09:02 | Kategori: Allmänt
Hej och god fortsättning!
Hoppas julhelgen varit till belåtenhet, än så länge.
Här har det varit bra. Alltid lika hektiskt inför julafton, konstigt, det spelar inge roll hur lite man har på schemat. Julklappsbyten tas bort m.m. Ändå så finns där en viss stress.
Efter julafton kommer lugnet.
Det har varit minusgrader de sista dagarna, så idag bestämde jag mig för att gå runt kalkbrottet. Tänkte att nu MÅSTE alla vattenpölar vara frusna. Det var dom, men ack vad mycket småkvistar (från björkarna) som blåst ner.
Isac - inga problem,
Zita - inga problem (trots att hon har fått mycket päls nu, men bra tjock päls),
Gasto - nu börjar det fastna lite pinnar,
Nova - outhärdligt.
Man kan inte gå i skogen med en fullpälsad amerikanare. Inte hon i alla fall, för tror ni hon kan hålla sig på stigen/vägen. NEJ hon ska upp i skogen, ju mera snår desto bättre. Min nybadade hund (måndags) ser gräslig ut. Pälsen är alldeles risig och säkert finns där tovor också.
Trots att det egentligen står andra hundar på tur, Gasto, att bada så får Nova förtur.
Jag har också haft funderingar på ifall hon skulle klippas ner, för hon älskar ju att springa i skogen. Får väl se hur det blir, hon är ju mitt utställningshopp 2009. Visserligen så ser det ut som om Zitas päls bara blir bättre och bättre ju längre den blir. Men det verkar ta tid att få ner pälsen under magen, det bara växer ut tjockare och tjockare päls, jag vill ju ha längre också. I så fall kan jag ställa ut henne litegranna i championklass, kanske sno åt mig ngt cacib.
Jag hade med mig kameran i dag. Det hann bli några kort, som tyvärr var de lite suddiga, innan batteriet tog slut. Lugnt, jag hade ju två till med mig i kameraväskan. Men de var inte laddade, typiskt! Så det blev inte så många kort tagna, men nu är ett par batterier laddade och reserverna är på gång. Så det får bli mera kort någon annan dag. Jag sätter in några kort trots lite sämre kvalitet.

Ha´nu en riktig härlig fortsatt julhelg! Kram från Petra & Buffligan. Här ser ni vad mycket päls Zita har fått.
 Alla hundar jagar efter bollen. Vem är först? Isac så klart.
 Isac först på bollen, Gasto undrar nog var den tog vägen???

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus