Första semesterdagen!

Publicerat: 2008-12-23 / 01:40:20 | Kategori: Allmänt
Dan före doppardan!
Jaha, så är det snart julafton och snön lyser med sin frånvaro.
På em. idag kom det snöblandat regn, men det upphörde efter stund. Inte mig emot, för regn har vi fått för flera månader framåt nu. Gräsmattorna är som leriga sjöar. Blir det kallt nu så kan barnen åka skridskor på gräsmattorn pga allt vatten.

Trots det kände jag mig tvungen att bada Nova igår, måndag. Hon hade fått en jättetova på frontpälsen, såg att även Zita är tovig där. Undra vad det kan bero på. Annars så är det inte roligt med detta skitväder. Det sliter jättemycket på pälsarna och de tovar igen på nolltid.
Tänkte bada Zita idag när jag har gjort de sista inköpen inför julafton.
Tänkte vara smart och vara ute när affärerna öppnar, förhoppningsvis så har inte alla andra också tänkt som jag.

Jag har fått fina julkort både per post och mail. Tänkte att jag skulle ha satt ut mail-julkorten här på bloggen, men jag får det inte att fungera. Så tyvärr så ser det ut som om det bara är jag som får njuta av dom.

Fick ett fint julkort på Nellie, alltid lika roligt att få bilder på sina "småttingar". Hon är så söt och jag tycker hon är lik både Zita och Isac. Inte så konstigt kanske eftersom det är hennes mamma och halvbror.

Jag hade tänkt att gå agilitykurs till våren. Det finns ju lite hundar att välja på men just nu lutar det åt att det blir Isac.
Han har ingen päls man behöver vara rädd om, han kommer inte att börja löpa, han är lydig och framför allt så är det massor av fart i honom.
Jag har också funderat på Nova, men eftersom jag hoppas kunna satsa på utställningar med henne så ska jag försöka hålla hennes päls i bästa skick. Men jag tänker träna även övriga hundar på kenneln i agility fastän bara en av dom är med på kursen. Men då kan jag ju välja dag som jag tycker passar och då behöver jag ju inte träna Nova tex när det är värsta regnvädret. Så det lutar starkt åt att det blir Isac.

Cilla är för rolig. Hon har en miniboll som hon älskar att leka med. Den slänger hon nerför källartrappan, sedan a

Ni får ha det så bra och om jag inte hinner skriva något mera innan julafton så får jag önska er alla en riktig
God Jul!!!

Kram från Petra, Zita, Isac, Gasto, Nova, Cilla & Cindy.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus