Helgrapport!

Publicerat: 2008-08-31 / 22:03:01 | Kategori: Allmänt
Hej på er allihopa!
Så har då denna helg sprungit iväg och tagit slut. Tänkte skriva några rader innan jag kryper till kojs.

I fredags hade jag tänkt bada Nova, det kändes som ett måste eftersom det var 14 dagar sedan. Men klockan gick och det slutade med att det var Isac som hamnade i badet istället. Välbehövligt det också. Det går ju lite snabbare att föna honom torr eftersom han inte har så mycket päls och inte är tovig.

Nova blev badad i lördags istället. Det gick bättre än jag trodde, men visst var hon tovig. Det har kommit några slags frön som fastnar i pälsen och som ser till så att det blir stora klumpar av pälsen. Huu.... va hemskt! Sedan har vi ju kardborrarna också som sitter som berg.
Jag klippte upp Novas tassar ganska rejält, för att hon inte ska behöva bli så blöt på en gång när vi är ute. Men fy vad det är svårt att klippa med hackiga saxar. Jag måste verkligen försöka ta mig iväg och lämna in saxen för slipning.
Vi var bjudna till våra vänner Kristina och Mats på kräftor, mums, på kvällen.
Eftersom ingen skulle vara hemma så följde hundarna med. De bor norr om stan, så vi passade på att ta en långpromenad på Gärdet innan vi åkte dit.
Det blåste ganska mycket men det gick bra ändå. Vi sa just det att en timme kan gå så fort när man promenerar omkring där. De skötte sig ganska bra, det är mest Isac som ska stödda sig och försvara flocken.
Torgny och Christoffer kastade tennisboll till varandra, ibland ramlade den ner på marken om ngn av dom missade infångningen. Nova, Isac och Zita sprang fram och tillbaka efter bollen. Gasto stannade på Torgnys sida och väntade på att han skulle missa att ta emot bollen. Han tyckte nog att han hade stört chans att få en boll där. Han hukade sig som om han smög och tog sats till ett språng. Han såg jätteskön ut. Vi fotograferade, så jag ska sätta ut några bilder inom kort.
Kort och gott en härlig dag och kväll i vänners lag, tack Mats och Kristina m. familj.

I dag söndag har vi fixat med stenpartiet, tvättat och varit på fotbollsmatch.
Gasto och Nova var med på matchen för socialträning. Nova skötte sig bra till slut, Gasto skötte sig hela tiden.

Nej nu måste jag till tvättstugan och hämta sista kläderna.
Ha´en riktig bra vecka, så ska jag försöka få ut några härliga bilder så fort som möjligt.
Kram från Petra, Zita, Isac, Gasto och Nova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus